Ολλανδικό σενάριο για Φερνάντεζ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος γκολκίπερ φέρεται να έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και για αυτό… έχει στο περίμενε Τβέντε, ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ολλανδων, η Τβέντε πιέζει τον Φερνάντες να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ, αφού δεν τον υπολογίζει και επιθυμεί να τον “ξεφορτωθεί” ωστόσο, ο 30χρονος γκολκίπερ έχει ενημερώσει ότι περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, για αυτό και έχει στην αναμονή τον ΟΦΗ.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φερνάντεζ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό καθώς του χρεώνει την… “κατηφόρα” που είχε τα προηγούμενα χρόνια όταν και τον Γενάρη του 2010 τον έστειλε δανεικό στον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, ο Φερνάντεζ μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος στο “Γεντί Κουλέ”, είχε καταφερθεί με πολύ σκληρά λόγια κατά του Παναθηναϊκού ενώ απειλήθηκε και σύρραξη μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο Φερνάντεζ βρίσκεται στο Ηράκλειο και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα είχε συναντηθεί με Πουλινάκη, Γκατούζο που του εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook