“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 2 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Επέκταση στη συνεργασία της με τον Μιλιάζες προτίθεται να κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ, Θέλοντας προφανώς να βελτιώσει τις αποδοχές του παίκτη. Θυμίζουμε ότι πριν από έναν μήνα περίπου ομάνατζέρ του είχε βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση για τις απαιτήσεις του Πορτογάλου αμυντικού και ενδεχομένως η κίνηση αυτή να είχε επιλεγεί ως λύση. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα επεκταθεί το συμβόλαιο του παίκτη κατά ένα έτος (τελειώνει το 2015, θα πάει ως το 2016) με προφανώς αυξημένες αποδοχές.
Την ίδια στιγμή μια δήλωση του ισχυρού άνδρα της Λάρισας, Βαγγέλη Πλεξίδα, δημιούργησε αναταραχή στο Ηράκλειο, καθώς υποστήριξε ότι «ως την Παρασκευή θα υπογράψει ο Κουτσιανικούλης». Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήταν πολλά και διάφορα, από το ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα, μην ασχολείστε» μέχρι το ότι ο ίδιος ο παίκτης ψάχνεται για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και ότι η διοίκηση του ΟΦΗ τού έχει προτείνει να βρει ομάδα και να φέρει ένα ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ. Τι από όλα συμβαίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο για να υπογράψει ο Ισπανός Άρτο λα, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Πετρόπουλου. Τέλος, στην Ιταλία κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Μονακέλο σύμφωνα με τις οποίες ο επιθετικός της Μονακό άφηνε κάποιο παράθυρο συνεργασίας με τον ΟΦΗ, πάντα ως δανεικός. «Μίλησα με τον Γκατούζο, θα δούμε», υποστήριξε ο Ιταλός επιθετικός και άφησε ανοιχτή την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στους νησιώτες.

Sportday

Τελικά, μάλλον δεν είναι… τρελός όπως έσπευσαν κάποιοι να βγάλουν τον Βαγγέλη Πλεξίδα της Λάρισας, που είπε ότι έχει συμφωνήσει με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΟΦΗ θεωρεί επαχθές το συμβόλαιο του «Κούτσια» και του διαμήνυσε να βρει ομάδα και να φύγει. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει προχωρημένες επαφές με τους «βυσσινί». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπροτάθηκε και στην Ξάνθη, μα «έφαγε πόρτα», διότι πέρυσι είχε ανοίξει στα Πηγάδια βεντέτα με τους φιλάθλους.

Live Sport

Την φανέλα ίου ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι ίου 2016 θα συνεχίσει να φοράει ο Κάρλος Μιλιάζες. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Πορτογάλο αριστερό ακραίο αμυντικό και τους ανθρώπους της κρητικής ΠΑΕ είχαν αίσια κατάληξη και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, δηλαδή ακόμη ένα χρόνο μετά τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου του. Η επίσημη ανακοίνωση για τη επέκταση του συμβολαίου του αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά. η διοίκηση του ΟΦΗ συνεχίζει να…. παλεύει την υπόθεση του Ντάνι Φερνάντεζ. Η περίπτωση του Πορτογάλου γκολκίπερ της Τβέντε συνεχίζει να παρουσιάζει δυσκολίες, χθες ολλανδικά ΜΜΕ έβαλαν στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό), ωστόσο οι Κρητικοί ποντάρουν πολλά στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες οι οποίες όμως δεν ήταν δυνατόν να διασταυρωθούν ανέφεραν ότι υπήρξε κοινό σημείο επαφής με τον Ολλανδούς και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξει. Σε αντίθεση με την υπόθεση Φερνάντεζ. πιο απλή φαίνεται να είναι αυτή του Γκαετάνο Μονακέλο. ο οποίos θεωρείται… κλεισμένος από τους Κρητικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook