Τα δεδομένα με Φερνάντεζ, ΟΦΗ, Τβέντε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Χρειάζεται υπομονή και χρόνο» έλεγε στο περιβάλλον του ο Πορτογάλος που αναγνωρίζει την δυσκολία του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που αφορά τον ίδιο και την Τβέντε.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ επέστρεψε στην Ολλανδία όπου συμμετέχει στις προπονήσεις της Τβέντε δίχως να υπολογίζεται από τον σύλλογο. Αυτό όμως αυτομάτως δεν σημαίνει ότι και θα φύγει έτσι εύκολα. Γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Φερνάντεζ δεσμεύεται με την Τβέντε με 600.000 ευρώ τον χρόνο και κατά συνέπεια ο ίδιος ο Πορτογάλος θέλει να φύγει παίρνοντας ένα σημαντικό ποσό καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Κατά συνέπεια, μπορεί να πάρει ένα (τεράστιο) ποσό της τάξης του 1,2 εκ. ευρώ.

Ο Ντάνι Φερνάντεζ έλεγε στο περιβάλλον του ότι επιθυμεί να παραμείνει στον ΟΦΗ ωστόσο η υπόθεση μπορεί να κρατήσει (χρονικά) παραπάνω από όσο δείχνει αφού αναμένεται να ακολουθήσουν συζητήσεις του ίδιου και της Τβέντε. Ο Ολλανδικός σύλλογος θέλει να «ξεφορτωθεί» ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια που έχει όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Φερνάντεζ θα φύγει έτσι εύκολα.

Πλέον, το «μπαλάκι» από την πλευρά του ΟΦΗ πέφτει στις συζητήσεις μεταξύ της Τβέντε και του Φερνάντεζ. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Ο ΟΦΗ μπορεί να περιμένει τον Πορτογάλο μέχρι να λήξει η δική του ιστορία με την Τβέντε;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook