Τι ισχύει με «Κούτσια» – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι συμβαίνει με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον ΟΦΗ. Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα και τα στοιχεία που προκύπτουν για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό και τον σύλλογο.

Το πρώτο δεδομένο αφορά όσα βγήκαν από την Λάρισα και τον Πλεξίδα. Ότι δηλαδή έχει συμφωνήσει με τον Κουτσιανικούλη για την επόμενη περίοδο. Και είναι κάτι που μόνο ως «αστείο» μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό δεν αφορά τον ΟΦΗ αλλά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Να φύγει δηλαδή από τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ για να πάει στην Λάρισα της Football League. Κάτι τέτοιο – προς το παρόν – δεν ισχύει και για αυτόν τον λόγο διαψεύδεται τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και από τον εκπρόσωπο του. «Αστειότητες» χαρακτήριζαν όσα ακούστηκαν από τα χείλη του Πλεξίδα και ο χρόνος θα δείξει όντως είναι προϊόν φαντασίας ή αλήθεια.

Το δεύτερο δεδομένο αφορά την σχέση του ποδοσφαιριστή με τον ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύλλογο να έδωσαν εντολή να φύγει και πως δεν υπολογίζεται. Όμως αντιθέτως υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που βρει ομάδα τότε είναι ελεύθερος να φύγει και πως ο ΟΦΗ δεν θα του κόψει τον δρόμο σε ενδεχόμενο μεταγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση ο Κουτσιανικούλης θα παραμείνει στον ΟΦΗ καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook