Οι πιθανές ημερομηνίες των “καυτών” αγώνων του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε το ημερολογιακό πρόγραμμα του πρωταθλήματος και το Gentikoule παρουσιάζει τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των ντέρμπι που δίνει ο ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Αυγούστου και η Λίγκα μέσα στον επόμενο μήνα θα ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Ξεκινώντας από τα ντέρμπι που έχει να δώσει ο ΟΦΗ, την 3η αγωνιστική πάει στο Καραϊσκάκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η 3η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να γίνει 30/8 – 1/9 ενώ την πέμπτη αγωνιστική θα πάει στην Τούμπα μεταξύ 20 και 22 Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Την έκτη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη, την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου. Ακολουθεί 15νθημερη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και στην συνέχεια ο ΟΦΗ θα πάει στην Λεωφόρο μεταξύ 18 και 20 Οκτωβρίου.

Τέλος, την προτελευταία αγωνιστική θα πάει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά – σε ένα παιχνίδι που θα γίνει παραμονές Χριστουγέννων μεταξύ 20 και 22 Δεκεμβρίου ενώ θα είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την αλλαγή του χρόνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook