«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 4 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΖΕΣΤΑ» ΓΙΑ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
 Τα ονόματα των Σωτήρη Νίνη και Αριέλ Ιμπαγάσα διαψεύστηκαν άμεσα από τη διοίκηση του ΟΦΗ, όχι όμως και του Νέρι Καστίγιο. Το όνομα του Μεξικανού είχε παίξει για τους Κρητικούς στις αρχές του Ιούνη και σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αλλά παραμένει αρκετά «ζεστό». Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Αρη βρίσκετα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα στον μεταγραφικό τομέα, ο Ισπανός Αρτόλα πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 2 ετών. Αργά χθες βράδυ αναμενόταν στο Ηράκλειο και ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τους δυο να είναι τα νέα πρόσωπα στην αυριανή «πρώτη». Τέλος, η Περούτζια θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Βραζιλιάνου και πρώην «μελανόλευκου» Ζε Εντουάρντο που παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός οπό την Πάρμο.
Sportday: Υπογράφουν
Στο Ηράκλειο βρίσκονται από χθες το βράδυ οι Ντάνι Αρτόλα, Αντώνης Πετρόπουλος για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ προορίζεται να καλύψει το κενό της φυγής του Χρήστου Μπούρμπου και ο Ελληνας επιθετικός το αντίστοιχο του Θανάση Παπάζογλου. Σήμερα αναμένονται, επίσης, στο Ηράκλειο ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του για να πιάσουν και επίσημα δουλειά. Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για αύριο (19:00) στο «Γεντί Κουλέ» παρουσία και του κόσμου της ομάδας. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ιταλός τεχνικός και τα δύο νέα αποκτήματα. Αγνοια δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΟΦΗ. «Δεν έχω ιδέα. από εσάς το ακούω», δήλωσε στο «Thessports» με υποτιμητική διάθεση για τον ΟΦΗ. Τέλος, το όνομα του Νέρι Καστίγιο. προστέθηκε στην… ονοματολογία.
Sportday: Πέρασε τις εξετάσεις και υπογράφει ο Άρτολα
Ως παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να λογίζεται ο Ντάνι Φερνάντες Άρτολα. Ο 31 χρόνος Ισπανός δεξιός αμυντικός, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο Βέλγιο για λογαριασμό της Γκενκ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πιθανo σήμερα θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλείου. Κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί σήμερα και με τον Πετρόπουλο, ο οποίος αναμενόταν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Τζενάρο Γκατούζο και των συνεργατών του- Από την άφιξη του Ιταλού τεχνικού θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ, καθώς θα ενημερώσει τη διοίκηση για τις επαφές που είχε στην πατρίδα του με παίκτες και μάνατζερ, προκειμένου να τους πείσει να συνεργαστούν με την ομάδα του Ηρακλείου. Η περίπτωση του Ουρουγουανού Βαρέλα εξακολουθεί να είναι μία από αυτές και μένει να φανεί αν τελικά θα πειστεί για να μετακομίσει στο Ηράκλειο, ως δανεικός, από την Παλέρμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook