Υπογράφουν Μπούρμπος, Ζορμπάς – ακολουθούν Καμπάνταης, Βεζυρίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι παίκτες ήθελαν, ο ΟΦΗ το ίδιο – συμφωνία υπήρχε όμως έμεναν οι… βούλες. Και αυτό έγινε με την σημερινή επικοινωνία του Νίκου Μαχλά με τους εκπροσώπους των Ζορμπά, Μπούρμπου που θα υπογράψουν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ακολουθούν οι Βεζυρίδης, Καμπάνταης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ “φρόντισε” να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα τα θέματα των ανανεώσεων όπως επιβαλλόταν άλλωστε και σήμερα το πρωί οριστικοποιήθηκε η παρουσία των Χρήστου Μπούρμπου και Παναγιώτη Ζορμπά για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μαχλάς επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών “κλείνοντας” τα δύο από τα τέσσερα θέματα που… τύποις παραμένουν ανοικτά.

Ο Ζορμπάς αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι την Κυριακή οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή για το Καρπενήσι ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και θα βάλει από εκεί την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τους Λεωνίδα Καμπάνταη και Πολυχρόνη Βεζυρίδη, επίσης αυτές οι δύο υποθέσεις αποτελούν τυπική διαδικασία και μόλις οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκληρώσουν τις διακοπές τους, καθώς βρίσκονται εκτός Ηρακλείου, αναμένεται να συναντηθούν με το Νίκο Μαχλά ώστε να βάλουν τις υπογραφές τους στα νέα συμβόλαια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook