VIDEO / Γκατούζο: “Για εμένα το οικονομικό δεν παίζει ρόλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιταλός τεχνικός έπιασε δουλειά και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει το έργο του Ρικάρντο Σα Πίντο – όπως είπε και ο ίδιος – ενώ αναφέρθηκε με λίγα λόγια και στις συζητήσεις που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο “θρύλος” της Μίλαν και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ”. “Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Θα συνεχίσουμε την δουλειά του Σα Πίντο που έκανε πέρυσι πολύ καλή δουλειά” ήταν τα πρώτα λόγια του Τζενάρο Γκατούζο. 

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ συμπλήρωσε πως: “Η ομάδα δεν είναι ακόμα πλήρης, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Υπάρχει μια παγκόσμια οικονομική κρίση, δεν είναι μόνο θέμα του ΟΦΗ αλλά της Ελλάδας, της Ιταλίας και όλης της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τους σωστούς παίκτες από την σωστή αγορά” και τέλος για το πως είπε το “ναι” στην πρόταση του ΟΦΗ και του Μάνθου Πουλινάκη: “Ο πρόεδρος ήρθε και με βρήκε στο Μιλάνο πριν από 2 μήνες. Μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε, δεν μιλήσαμε καθόλου για λεφτά και για εμένα το οικονομικό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα αλλά εγώ δεν έχω έρθει εδώ για διακοπές αλλά για δουλειά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook