Πρώτος στόχος για την μεσαία γραμμή ο Σουμπίνιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αρχίζει να ανεβάζει στροφές για την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πρώτος στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ο Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν “χωράει” στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως είναι φυσιολογικό, και αναμένεται να παραχωρηθεί ξανά δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος (21/9/1985) “μαέστρος” βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και του Νίκου Μαχλά καθώς θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σούπερ δίδυμο με τον Ματίας Βερόν ανεβάζοντας αισθητά το επίπεδο του ΟΦΗ.

Άλλωστε, ο Σουμπίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ηγετικές ικανότητες, έγινε γνωστός από τον Εθνικό όπου την περίοδο 2009 – 2010 πέτυχε 13 γκολ σε 36 αγώνες παρά το γεγονός ότι είναι μέσος και όχι επιθετικός. Πέρυσι, φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού σε 26 παιχνίδια σκοράροντας δύο φορές και αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για τον ΟΦΗ που επιθυμεί να κάνει μεταγραφές 11αδας με ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook