«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 6 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 6 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

 

GOAL: ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

 

Πάνω από 2.000 οπαδοί στο «Γεντί Κουλέ» για τον  Ιταλό τεχνικό.Ο Τζενάρο Γκατούζο με το «καλημέρα» απέσπασε το πρώτο μεγάλο δείγμα αγάπης από τους oπαδούς του ΟΦΗ

Με κεντρικό πρόσωπο τον Τζενάρο Γκατοικο, ο οποίος αποθεώθηκε από 2.500 οπαδούς του ΟΦΗ, οι Κρητικοί ξεκίνησαν την περιπέτεια της νέας χρονιάς.  Με την παρουσία περίπου 2.500 φιλάθλων που γέμισαν τος θύρες 8 και 9 του «Γεντί Κουλέ» και με φιλοδοξίες για μία χρονιά καλύτερη από την περσινή ξεκίνησε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός (εκτός από τον βοηθό του Ρίτσιο έφερε μαζί του άλλους τέσσερις συνεργάτες) που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο μεταγραφικά.

«Δεν ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα.
Ηρθα για δουλειά. Ο ΟΦΗ είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι εδώ. θα δουλέψουμε για το καλύτερο με τους συνεργάτες μου» τόνισε ο Ιταλός, ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες που συναντάει η μεταγραφική ενίσχυση.
«Γνωρίζετε όλοι ότι υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες, όμως, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά».
Πειρόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας» To «παρών» έδωσαν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Ισπανός αμυντικός Αρτόλα που υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου διετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.
«θέλουμε η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή με την περσινή και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας» τόνισε ο 28χρονος Ελληνας σέντερ φορ, που επιστρέφει στο Ηράκλειο για δεύτερη φορά.
Από την περσινή ομάδα απουσίαζε μόνον ο Ζόρο που έχει πάρει επιπλέον άδεια και φυσικά οι Παπάζογλου, Μπούρμπος, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Μπαρέιρο και Κυζιρίδης που αποχώρησαν από την κρητική ομάδα. Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και 4 παίκτες (Γκάίτάν, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Μπολάκης).
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Ηράκλειο (5-19/7) ενώ από 20/7 έως και 2/8 η αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία όπου θα δοθούν πέντε φιλικά μεταξύ αυτών με Βένλο, Ούπεν, Ντε Χάαγκ και Μπρέντα.

 

Sportday: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ!

 

Ο Γκατούζο ήταν το πρόσωπο της «πρώτης» του ΟΦΗ και επευφημήθηκε από 2.000 οπαδούς.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ «FANTASTICO» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»
Περίπου 2.000 οπαδοί του ΟΦΗ επευφήμησαν τον Τζενάρο Γκατούζο στην πρώτη συγκέντρωση της κρητικής ομάδας για τη νέα σεζόν, χθες το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ».
Οι φίλοι του ΟΦΗ εντυπωσίασαν με τον όγκο τους και τον παλμό τους τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει μεγαλεία στη Μίλαν. δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ότι «οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και τους ευχαριστώ».
Ο Γκατούζο ήταν όπως αναμενόταν, το κεντρικό πρόσωπο και… σείστηκε το «Γεντί Κουλέ» όταν ο «Ρίνο» έκανε την εμφάνισή του -στις 18:20- στον αγωνιστικό χώρο. Καπνογόνα και συνθήματα υπέρ του Ιταλού και του ΟΦΗ δόνησαν την ατμόσφαιρα και ο Γκατούζο ανταπέδωσε με κίνηση που σήμαινε «ευχαριστώ». Είναι γεγονός ότι ο κόσμος έσπευσε από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση της ομάδος να στείλει μήνυμα στήριξης για τη νέα χρονιά.
Στις δηλώσεις του στο περιθώριo της πρώτης προπόνησης, ο Γκατούζο.ανέφερε πως «δεν ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα. Ηρθα για δουλειά.O ΟΦΗ είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο με τους συνεργάτες μου». Για τις μεταγραφές της ομάδας του Ηρακλείου, τόνισε ότι «γνωρίζετε όλοι πως υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά».
Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που έκλεισαν την προηγούμενη χρονιά με τραυματισμούς, προπονήθηκαν κανονικά χθες και στη νέα χρονιά ο ΟΦΗ ποντάρει στην ουσιαστική βοήθειά τους.
ΑΡΤΟΛΑ
Υπέγραψε για δύο χρόνια. Ηταν γνωστό από καιρό ότι ο Ντάνι Αρτόλα  θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Μπούρμπου στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως έπρεπε να έρθει στο Ηράκλειο, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα. Ετσι. ο 31χρονος Ισπανός, που πρόπερσι έπαιζε στην Γκενκ υπέγραψε χθες το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών. Μετά τις υπογραφές, ο Αρτόλα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Εχω αντιληφθεί ότι υπάρχει μια σημαντική οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένας προπονητής παγκόσμιας εμβέλειας και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του». Φυσικά, το απόγευμα ο Ισπανός ήταν παρών στο «Γεντί Κουλέ», στην πρώτη συγκέντρωση.
ΑΠΟΝ Ο ΖΟΡΟ
Ο Μαρκ Ζόρο ήταν ο μοναδικός απών στη χθεσινή «πρώτη». Ο Ιβορισνός στόπερ. όπως ειπώθηκε από την ΠΑΕ, έχει μερικές μέρες άδειες επιπλέον και γι’ αυτό δεν ήταν στο «Γεντί Κουλέ». Απών και ο «τελειωμένος» Λιονέλ Νούνιες, ενώ αντίθετα, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Σήψης Δασκαλάκης και Μίρνες Σίσιτς, που φέρονταν να είναι «υπ’ ατμόν», παρουσιάστηκαν κανονικά στο γήπεδο.

ΦΩΣ: Αποθέωση Γκατούζο από 2.000 φίλους του ΟΦΗ
«Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω διακοπές» είπε ο Ιταλός στην πρώτη συγκέντρωση.
 Την αποθέωση γνώρισε ο Τζενάρο Γκατούζο και οι παίκτες του ΟΦΗ στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Οι 2.000 φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου επεφύλαξαν ιδιαίτερη υποδοχή στον Ιταλό τεχνικό που έγινε σύνθημα στα χείλη τους από την πρώτη στιγμή. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκατούζο υποστήριξε: «Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω διακοπές. Ήρθα για δουλειά και αυτό θα κάνω. Θεωρώ μεγάλη ευκαιρία για μένα στον ΟΦΗ και χαίρομαι που εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε εδώ. Στόχος να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».
Όσον αφορά τις μεταγραφές ο Γκατούζο υποστήριξε: «Υπάρχει οικονομική κρίση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα».
Το ενδιαφέρον, πέραν του Γκατούζο επικεντρώθηκε στους δύο νεοφερμένους, Πετρόπουλο και Άρτολα, ενώ το παρών έδωσαν και οι νεαροί Γκάιτάν, Μαραθιανός, Μανιδάκης, Μπολάκης που προέρχονται από την ομάδα Κ20.
Μετά τον Αντώνη Πετρόπουλο και ο Φρανσίσκο Αρτολα είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ηρακλείου. «Ο Ντάνι Αρτόλα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Ο 31 χρόνος Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας (γεννημένος στις 21/1/1983) μετά τις υπογραφές δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει μια σημαντική οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένας προπονητής παγκόσμιας εμβέλειας και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook