“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 7 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, φροντίζει να δίνει το στίγμα του, στην προσπάθεια του να εμφυσήσει ευθύς εξαρχής τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές. Την ίδια στιγμή που δείχνει προσιτός παρουσιάζεται και απόλυτος σε θέματα πειθαρχίας. Ο Ιταλός τεχνικός στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες του ΟΦΗ τούς τόνισε ότι θα είναι αμείλικτος απέναντι σε όποιον δεν πειθαρχήσει. Έτσι, πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γκατούζο είπε στους ποδοσφαιριστές: «Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Για μένα είστε όλοι ίσοι και δεν πρόκειται να κάνω καμία διάκριση μεταξύ σας. Στόχος όλων είναι να δουλέψουμε για το καλό του ΟΦΗ και πώς η ομάδα θα έχει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Να ξέρετε ότι δεν θα ανεχθώ κανένα κρούσμα απειθαρχίας. Η πειθαρχία είναι το σημαντικότερο πράγμα σε μια ομάδα και θα την τηρήσουμε όσο πάει».
Από κει και πέρα, μοναδικοί απόντες από τις προπονήσεις που ξεκίνησαν προχθές είναι οι Νούνιες και Ζόρο. Ο πρώτος, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα λύσει το συμβόλαιο του, ενώ για τον δεύτερο λέγεται επισήμως από την ΠΑΕ ότι έχει εξασφαλίσει κάποιες μέρες περισσότερη άδεια. Ωστόσο είναι άγνωστο αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από την περσινή περίοδο. Τέλος, στα μεταγραφικά ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να προκύψει εξέλιξη ιδιαίτερα στο θέμα του Βαρέλα, που παραμένει ανοιχτό, ενώ ο Γκατούζο εξετάζει μια δυο περιπτώσεις ακόμα από την Ιταλία.

Sportday

Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Καστίγιο Ο Νέρι Καστίγιο είναι, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν χθες, ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο ΟΦΗ.
Παράγοντες της κρητικής ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσαν ότι έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του. ωστόσο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί εμπράκτως ο ΟΦΗ για αυτόν.
Το βέβαιο είναι ότι στο Ηράκλειο αναζητούν περιφερειακούς επιθετικούς με ταχύτητα και δυνατότητα να παίξουν στα άκρα και ο Καστίγιο διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά. Προβληματίζει, ασφαλώς, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά θα φανεί εάν τελικά υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν το εγκαταλείπει για τον Γκαετάνο Μονακέλο. προκειμένου να τον πάρει δανεικό από τη Μονακό. Επίσης, όπως διαρρέουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. στις προτεραιότητές τους είναι και η απόκτηση «δεκαριού».

Goal

Πληθαίνουν οι πληροφορίες στο Ηράκλειο, τις οποίες η ίδια η ΠΑΕ δεν τις διαψεύδει, πως ο Νέρι Καστίγιο πλησιάζει στον ΟΦΗ. Ο 30χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού ολοκληρώσε τις διακοπές που έκανε στη Μεσσηνία και ίσως και σήμερα βρεθεί στο Ηράκλειο ώστε να έχει μια καταρχήν συζήτηση με τον Μάνθο Πουλινάκη για το ενδεχόμενο συνεργασία. Πάντως το κασέ του Καστίγιο πέφτει ακόμη «βαρύ» για τα δεδομένα των Κρητικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook