Νέα ήθη και έθιμα με τα εισιτήρια διαρκείας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκαν τα test που αφορούσαν την χρήση των (νέων) εισιτηρίων διαρκείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η παρουσίαση τους.

Ο ΟΦΗ έχει καθυστερήσει να προχωρήσει στις ανακοινώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου αλλά ο λόγος είναι περισσότερο… περίπλοκος από όσο νομίζουμε. Αφορά την πλήρη μετάλλαξη της συνηθισμένης διαδικασίας που ακολουθούνταν τα προηγούμενα χρόνια και αφορούσε το… απλό «τρύπημα» της καρτέλας. Πλέον, λόγω του ότι οι ΠΑΕ υποχρεώνονται να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική διάθεση τους, τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα ελέγχονται ηλεκτρονικά και με bar code ενώ θα «τσεκάρονται» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ξεχωριστά.

Μάλιστα, χρειαζόταν μια δαιδαλώδη διαδικασία όπου μέλη του τμήματος μάρκετινγκ του ΟΦΗ έκαναν ειδικές δοκιμές στην Αθήνα προκειμένου να μην υπάρξει καμία ταλαιπωρία για τον κόσμο που θα τα προμηθευτεί. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στον κόσμο και ηλεκτρονικά ενώ όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν αναμένεται να είναι στις ίδιες τιμές με το περσινό καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση τους θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και από την επόμενη θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook