Χωρίς βιασύνη “κλείνει” τα μέτωπα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ δεν βιάζονται, αν και έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι, και με μεθοδικότητα θέλουν να αποκτηθούν παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα χωρίς να ξεφύγουν από το οικονομικό πλαίσιο που έχει τεθεί.

Και ενώ η προετοιμασία του ΟΦΗ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι διοικούντες την Κρητική ομάδα “τρέχουν” όλα τα μεταγραφικά ζητήματα ώστε να γίνουν οι αναγκαίες προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Τα κενά που υπάρχουν μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών έχουν εντοπιστεί και στον ΟΦΗ θα κινηθούν σίγουρα για ένα κεντρικό χαφ, ένα επιθετικό αλλά και πιθανότατα ένα τερματοφύλακα. Ενδεχομένως να αποκτηθούν και 2-3 ακόμα ωστόσο οι θέσεις που “καίγεται” είναι συγκεκριμένες.

Στον ΟΦΗ εντείνουν τις προσπάθειές τους αφού οι στόχοι έχουν εντοπιστεί όμως δεν βιάζονται κινούμενοι με μεθοδικότητα.

Κοιτάζουν στο να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα, χωρίς να ξεφύγει η συμφωνία από το οικονομικό πλαίσιο που έχει τεθεί.

Και όλα αυτά ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται με το μενού σήμερα να περιλαμβάνει το πρωί στις 9.30 πρόγραμμα στο γυμναστήριο στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα προπόνηση στις 6.15 μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook