Μπούρμπος στο Gentikoule: «Να δούμε όλοι την ομάδα εκεί που θέλουμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Χρήστος Μπούρμπος μιλάει στο Gentikoule και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Μετά από 1, 5 χρόνο παρουσίας στην Κρήτη και τον ΟΦΗ δείχνει να έχει βρει το λιμάνι του στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Χρήστος Μπούρμπος από τον Γενάρη του 2010 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε 46 παιχνίδια, αριθμό που μετρούσε την 4ετια 2006 – 2010(!) δείχνοντας και ο ίδιος ότι αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΟΦΗ. Μιλώντας αρχικά για την παραμονή του στον ΟΦΗ λέει στο Gentikoule ότι “είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη αν και ήταν αναμενόμενη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και για τα επόμενα χρόνια που έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Χρήστος Μπούρμπος επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ παίζοντας πλέον με τον ΟΦΗ και προσθέτει λέγοντας ότι “ήθελα να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός και θα δείξω τον πραγματικό εαυτό μου για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε να την βλέπουμε όλοι”. Ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο μέσω των πλέι – οφ που όπως λέει ο δεξιοπόδαρος μεσοαμυντικός “ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία που έπρεπε να την περάσουμε. Νιώθω μια μεγάλη ικανοποίηση πέρα από την ψυχολογική κούραση, γιατί υπάρχει η ηθική ικανοποίηση ότι ο κόπος μας δεν πήγε χαμένος”.

Τέλος, ο 28χρονος στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του Gentikoule λέγοντας ότι “αρχικά θέλω να τους ευχαριστήσουμε που ήταν κοντά μας όλη την χρονιά και δεν μας άφησαν ποτέ μόνους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δούμε την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι και που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook