To who is who των τεσσάρων της Κ20

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέσσερα παιδιά από την Κ20 συμμετέχουν στην προετοιμασία του ΟΦΗ και το Gentikoule παρουσιάζει το προφίλ του καθενός.

Μανώλης Μπολάκης, Ζάχος Μαραθιανός, Νίκο Γκαϊτάν και Παναγιώτης Μανιδάκης είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην προετοιμασία του ΟΦΗ. Το ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και θα προχωρήσουν σε ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα τους, είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τον Τζενάρο Γκατούζο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Μανώλης Μπολάκης (γεν. 1994) και είναι δεξί μπακ. Ήταν αρχηγός της Κ20 και πέρυσι παρουσίασε τεράστια βελτίωση με αποτέλεσμα να πάρει το χρίσμα για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Πρώτη χρονιά και για τον Ζάχο Μαραθιανό (γεν. 1994) που στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ20 του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 13 γκολ. Ήρθε στον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό όπως και οι Παναγιώτης Μανιδάκης, Νίκο Γκαϊτάν. 

Ο πρώτος έχει Κρητικές ρίζες και ήταν μεταγραφή του ΟΦΗ από την Μπρέσια ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου. Είναι δεξί χαφ και διακρίνεται για την ταχύτητα του. Τέλος, ο Νίκο Γκαϊτάν ήρθε μετά από συστάσεις του Νίκου Κουνενάκη που είναι μόνιμος κάτοικος της Αμερικής. Είναι αμυντικός μέσος με πολύ καλές συστάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ήταν στην λίστα του Σα Πίντο που τους είχε ξεχωρίσει προκειμένου να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook