“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 9 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Για την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη κινείται ο ΟΦΗ. Πρόκειται για τον 21χρονο ακραίο επιθετικό του Ατσαλένιου, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στη Football League 2. Το θέμα είναι ότι ο Γιακουμάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Ατσαλένιος ζητάει λεφτά για να τον παραχωρήσει. Οπως είχε γραφτεί προχθές και στο ρεπορτάζ του Πανιωνίου, αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον των «κυανερύθρων» για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν για δεύτερη ημέρα να περνούν ανά γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.

ΦΩΣ

Τις εξελίξεις οτις υποθέσεις του φορ και του μέσου περιμένουν να ξεκαθαρίσουν στον ΟΦΗ προτού… τρέξουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλείου. Άλλωστε, η προσθήκη των Πετρόπουλου και ‘Αρτολα, σε συνδυασμό με το ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ηρακλειώτικης ΠΑΕ δεν προβλέπει και πολλές κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή, δίνει τη δυνατότητα στον Γκατούζο και τη διοίκηση να μην κάνουν βιαστικές ενέργειες, μια και στόχος τους είναι να υπάρχει ανταποδοτικότητα και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό από όλες τις μεταγραφές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, πέραν των δύο υποθέσεων που προαναφέρθηκαν, η τρίτη που… καίει είναι αυτή που αφορά τον τερματοφύλακα. Οι περιπτώσεις των Βαρέλα και Καστίγιο εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα των υποψηφιοτήτων για μετακίνηση στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, πλην όμως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται το παραμικρό. Και βέβαια δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως έκπληξη το ενδεχόμενο να έχει προκριθεί ήδη μία τρίτη λύση που θα αποτελεί , πρόταση σε Γιακουμάκη επιλογή του Γκατούζο. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι ο Ιταλός τεχνικός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές που θα γίνουν. Οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση τόυ ΟΦΗ να χτύπησε την… πόρτα του Ατσαλένιου για τον 21 χρόνο Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα σημείωσε 16 τέρματα. Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο περιμένουν με αγωνία να δουν τον Μαρκ Ζόρο να επιστρέφει στη βάση του, αφού το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν θα ήταν να αναγκαστούν να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με όσα έχει ο ίδιος ενημερώσει, σήμερα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όμως μένει να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο στην πράξη.
Από εκεί και πέρα, κάποιες ελλείψεις στο γυμναστήριο αλλά και κάποιες ατέλειες στον αγωνιστικό χώρο του Βαρδινογιάννειου αναγκάζουν τον Τζενάρο Γκατούζο να μη χρησιμοποιεί προσωρινά τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, περιμένοντας να αποκατασταθούν τα προβλήματα και να επιστρέψει εκεί. Προσωρινά γίνεται χρήση του γυμναστηρίου του Παγκρήτιου και του βοηθητικού για να μην πάνε χαμένες όι μέρες που η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη.

Goal

Την πόρτα του Ατσαλένιου για την απόκτηση του Πέτρου Πακουμάκη χτύπησε η διοίκηση του ΟΦΗ. Ο 21χρονος επιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν στον 5ο όμιλο ins Γ EOviKhs και οι «μελανόλευκοι» τον είχαν τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια. Πρόσφατα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει και ο naviojvios, ωστόσο ο ΟΦΗ έχει προβάδισμα λόγω εντοπιότητας. Από κει και πέρα, οι Μανώλης Μπολάκης, Ζάχος Μαραθιανός, Νίκο Γκαϊτάν και Παναγιώτης Μανιδάκης είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που μετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook