Συνεχίζονται οι συζητήσεις αλλά και οι προπονήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ σε αγωνιστικό αλλά και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, με τις μεταγραφές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Και ενώ εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία στον ΟΦΗ, οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καλά κρατούν και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Στις 20 του Ιούλη ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και μέχρι τότε, στις μέρες που μεσολαβούν, αναμένεται να έχουμε νεώτερα από το μεταγραφικό παζάρι στο οποίο κινείται δραστήρια η Κρητική ομάδα.

Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι καθημερινές και βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων.

Ο ΟΦΗ είναι κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ από την ξένη αγορά ενώ οι υποθέσεις των Καστίγιο και Μονακέλο βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο. Πρόταση έγινε και στον ΠΟΑ για τον Π. Γιακουμάκη και αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

Από και πέρα, την πρώτη του γνωριμία με τον Τζενάρο Γκατούζο είχε ο Μαρκ Ζόρο που επέστρεψε από την πατρίδα του και ξεκινάει αμέσως δουλειά. Ο Ιβοριανός στόπερ βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο” ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει προπόνηση και έτσι θα μπει στην προετοιμασία από την Τετάρτη.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με διπλές προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook