Στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Πέρα από το ενδιαφέρον για Καραγκούνη και Π. Γιακουμάκη, η Κρητική ομάδα προχωράει στην υλοποίηση τουλάχιστον τριών μεταγραφών με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον ΟΦΗ με τις ανακοινώσεις να βρίσκονται προ των… πυλών. Εκτός από το ενδιαφέρον για Καραγκούνη και Π. Γιακουμάκη, η Κρητική ομάδα προχωράει στην υλοποίηση τουλάχιστον τριών μεταγραφών.

Τα ονόματα των Καστίγιο και Μονακέλο βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και σε ένα ξένο αμυντικό χαφ. Και ενώ όλα αυτά εξελίσσονται στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ζόρο επέστρεψε από την άδεια που είχε και προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και τακτικής το απόγευμα. Για σήμερα υπάρχει και πάλι διπλή προπόνηση, το πρωί στο γυμναστήριο του Παγκρητίου και το απόγευμα στις 7μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook