Θέλει (και ψάχνει) παίκτες 11αδας ο Γκατούζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ είναι η χαρά όλων όσων θέλουν να κρατούν μυστικά. Και επί της ουσίας ο Ιταλός και ο ΟΦΗ θέλουν να πάρουν παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ενδεκάδα. 

Η μυστικοπάθεια που έχει “πιάσει” τον ΟΦΗ είναι άνευ προηγούμενου και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις τακτικές προηγούμενων χρόνων όταν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις του γίνονταν γνωστές… πριν καν φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Γιατί στον ΟΦΗ θέλουν να βρουν παίκτες 11αδας και παράλληλα να τους φέρουν στα (οικονομικά) μέτρα του συλλόγου. Όταν διαρρεύσει ένα όνομα, αυτομάτως θα μπουν στην μέση και άλλες ομάδες. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα στην περίπτωση του Πετρόπουλου όπου έπεσαν πάνω του σαν τις… μύγες για να μην επικυρωθεί η προφορική συμφωνία που υπήρχε. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει βρει τους παίκτες που θέλει και με την σύμφωνη γνώμη του Γκατούζο προχωράει τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει βρεθεί ο βασικός μεταγραφικός στόχος για την θέση του αμυνικού μέσου. Δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει το… παραμικρό για τα στοιχεία του και το ποιος είναι. Στην ΠΑΕ κρατούν στόματα, ερμητικά κλειστά και κατά συνέπεια δεν γίνεται τίποτα γνωστό. Ένα κάρο ονόματα έχουν ακουστεί και στον ΟΦΗ τα μόνα που δεν διέψευσαν είναι αυτά των Καστίγιο, Καραγκούνη.

Στόχος όλων είναι να αποκτηθούν 2 με 3 παίκτες πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο σκοπός προφανής καθώς ο Ιταλός θέλει να έχει στην διάθεση του ένα βασικό κομμάτι παικτών με τους οποίους θα δουλέψει εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Στην συνέχεια και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να γίνουν οι τελευταίες προσθήκες με παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ομάδα εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook