«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 11 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL: ΟΦΗ
 Σε καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη από τον ΟΦΗ. Η διοίκηση των «μελανόλευκων» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αυτή του ΠΟΑ όπου ανήκει ο νεαρός επιθετικός και υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία.
Sportday: Τον πρώτο λόγο
Κερδίζει πόντους ο ΟΦΗ στη διεκδίκηση του Γιακουμάκη.
Διαστάσεις κρητικού εμφυλίου… λάιτ μορφής τείνει να προσλάβει η υπόθεση του νεαρού επιθετικού του Ατσαλένιου Πέτρου Γιακουμάκη, που διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τον οποίο φλερτάρουν ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς, αλλά και ο Εργοτέλης.
Επίσης, πριν από λίγο καιρό είχε ενδιαφερθεί και ο Πανιώνιος, ο οποίος όμως έκανε πίσω μόλις η διοίκηση του άκουσε ότι οι «πράσινοι» του Ηρακλείου, αν και υποβιβάστηκαν, θέλουν χρήματα για να τον παραχωρήσουν.
Ο ΟΦΗ ωστόσο, φαίνεται ότι έχει προβάδισμα.
Αυτό προέκυψε ως συμπέρασμα την επομένη της συνάντησης του Γιώργου Βλαχάκη. εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Γιάννη Καλέμπουμπα. προέδρου του Ατσαλένιου.
Οι δύο παράγοντες συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Καλέμπουμπα στη «SportDay»: «Ηταν μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. καθώς υπάρχει καλή διάθεση και στις δύο πλευρές».
0 πρόεδρος του ΠΟΑ πρόσθεσε ότι «ο Γιακουμάκης έχει προτάσεις από διάφορους συλλόγους, όμως σε κάθε περίπτωση θα προτιμηθούν οι ομάδες του Ηρακλείου».
Υστερα από αυτή την εξέλιξη, στον ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι ο 22χρονος φορ θα φορέσει, εν τέλει, τα ασπρόμαυρα.
Αντίθετα, συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία για τον Γκαετάνο Μονακέλο. που επέστρεψε από τον Εργοτέλη στη Μονακό και στο «Γεντί Κουλέ» τον θέλουν, μια και τον γνωρίζει ο Τζενάρο Γκατούζο.
Τον Ιταλό επιθετικό διεκδικούν ομάδες από την Αγγλία, αλλά και από την πατρίδα του γεγονός που δυσκολεύει την περίπτωση.
Mε διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του OΦΗ.
Το πρωί 0ι παίκτες πήγαν στο γυμναστήριο του παγκρητιου σταδίου και το απόγευμα προπονήθηκαν στο Βαρδινογιαννειο.
ΦΩΣ: Ζήτησε να φύγει ο Ζόρο από τον ΟΦΗ
Υπήρχε… καπνός, τώρα φαίνεται και η… φωτιά στην υπόθεση του Μαρκ Ζόρο. Πληροφορίες θέλουν τον Αφρικανό αμυντικό να έχει θέσει ζήτημα αποχώρησής του aπό τον ΟΦΗ. Η καθυστερημένη άφιξή του επίσημα δόθηκε ως άδεια, ωστόσο μάλλον πρόκειται για δυσαρέσκειά του εξαιτίας των οφειλών που υπάρχουν προς αυτόν από την ΠΑΕ. Μάλιστα λέγεται ότι έχει ήδη θέσει θέμα αποχώρησης, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Ζόρο να έχει ενημερώσει και τους συμπαικτες του για τις προθέσεις του. Ο Γκατούζο για την ώρα δεν έχει πάρει θέση, όπως μένει να φανεί και η στάση της ΠΑΕ, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση. Στον μεταγραφικό τομέα, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του ΟΦΗ τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά στοιχεία ταυτότητας ή έστω η χώρα από την οποία προέρχεται. Όσον αφορά τους παίκτες που προέρχονται από την Ιταλία, ο Μονακέλο λέγεται ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην πατρίδα του είτε στη Γαλλία, ενώ υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του δανεισμού του Ουρουγουανού Βαρέλα από την Παλέρμο. Όσο για τον Γιακουμάκη, οι πληροφορίες μιλάνε για νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε μια προσπάθεια της διοίκησης να προσεγγίσει τον παίκτη, καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και του Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook