Παπαδόπουλος: “Ο Άρης δεν ακολούθησε το παράδειγμα του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ αλλά και την συμφωνία του με τον ΑΟ Χανιά.

Ο πρώην προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς ΟΦΗ και Άρη τονίζοντας ότι “ο Άρης έπρεπε η ομάδα να κρατήσει ένα κορμό από πέρσι. Ακόμα και τον Ιανουάριο που έγιναν μεταγραφές , τα παιδιά έπαιξαν μετά από ένα μήνα. Έπρεπε να γίνει καλύτερος σχεδιασμός, όπως έγινε με τον ΟΦΗ όταν δεν είχε αδειοδότηση και με τον ΠΑΣ που είχε τερματίσει σε θέση Ευρώπης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα:

Ηταν ιδιαίτερα καλή μετά τα πρώτα 6-7 παιχνίδια. Και στην αρχή ήταν καλός αλλά δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Σώθηκε άνετα και θα μπορούσε να διεκδικήσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ η ομάδα όπως και ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς. Δεν περίμενα να κινδυνέψει αν και έμεινε με μια άδικη απόφαση με το γκολ κόντρα στον Άρη. Βέβαια ο Άρης δεν έπεσε από αυτό το ματς.

Για το πως περιμένει το φετινό πρωτάθλημα της Superleague

Νομίζω θα είναι καλό και θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό για τις ομάδες που κινδυνεύουν. Θεωρώ 7-8 ομάδες θα παλεύουν μέχρι τέλος. 

Για την έλευση Γκατούζο στον ΟΦΗ:

Σαν ποδοσφαιριστής ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Βέβαια άλλο ποδοσφαιριστής και άλλο προπονητής. Ξεκινάει μια καριέρα και αν εκμεταλλευτεί το όνομα του θα μπορεί αν κάνει μια εξίσου καλή πορεία όπως έκανε και σαν ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook