«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 12 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 12 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Ο Πέτρος Γιακουμάκης πήγε χθες στο Βαρδινογιάννειο κι έκανε την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ προκειμένου να τον δει και ο Γκατούζο. Το γεγονός έρχεται ως συνέχεια των προχθεσινών δηλώσεων του προέδρου του Ατσαλένιου Γιάννη Καλέμπουμπα ότι ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του. Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο 22χρονος επιθετικός θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Αναφορικά με την παρατεταμένη φημολογία περί φλερτ με τον Καραγκούνη, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο διεθνής άσος να έρθει στο Ηράκλειο.
GOAL: ΟΦΗ-ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Τα «μελανόλευκα» φόρεσε από χθες ο Πέτρος Γιακουμόκης και μετέχει στις προπονήσεις του ΟΦΗ.
Σύμφωνα με πληροφορία από το Ηράκλειο, υπάρχει συμφωνία με τον ΠΟΑ για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού, ωστόσο θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του και ο Τζενάρο Γκατούζο.
Μάλιστα, όπως «διέρρευσε» η συμφωνία, εφόσον ολοκληρωθεί περιλαμβάνει και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα από πλευράς ΟΦΗ προς τον συμπολίτη. Την ίδια ώρα θέμα έχει προκύψει με τον Ζόρο, το μέλλον του οποίου μοιάζει ιδιαίτερα αβέβαιο. Ο Bραζιλιάνος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την καθυστέρηση κυρίως στις πληρωμές και δεν αποκλείεται να ζητήσει να αποχωρήσει.
ΦΩΣ:Μια «επένδυση» για το μέλλον είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες ο ΟΦΗ
 Μια «επένδυση» για το μέλλον είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες ο ΟΦΗ. Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΟ Ατσαλένιου, Πέτρο Γιακουμάκη, η παρουσία του οποίου στο περσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ομάδας. Ήδη έγινε μια πρώτη επαφή μεταξύ εκπροσώπων των διοικήσεων των δύο συλλόγων, με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα, να επιβεβαιώνει την ύπαρξη προτάσεων για τον ποδοσφαιριστή, αλλά την πρόθεση της διοίκησης να τον παραχωρήσει σε ομάδα του Ηρακλείου.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει θετικά το θέμα στον ΟΦΗ μιας και από χθες ο Γιακουμάκης μετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων και εφόσον «πείσει» τον Τζενάρο Γκατούζο θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τον Μαρκ Ζόρο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, όπως και στο θέμα της απόκτησης ενός χαφ, που έχει εισηγηθεί ο Τζενάρο Γκατούζο. Από κει και πέρα, κέρδος για τον Ιταλό τεχνικό είναι η παρουσία στις προπονήσεις του Ανδρέα Λαμπρόπουλου, ο οποίος 5 μήνες μετά την επέμβαση στους χιαστούς, δείχνει να πατάει και πάλι καλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook