Την επόμενη εβδομάδα η παρουσίαση των διαρκείας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναμονή τέλος για τους φίλους του ΟΦΗ καθώς από την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μπορούν να έχουν στην κατοχή τους τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο ΟΦΗ έχει καθυστερήσει να προχωρήσει στις ανακοινώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου αλλά ο λόγος είναι περισσότερο… περίπλοκος από όσο νομίζουμε. Αφορά την πλήρη μετάλλαξη της συνηθισμένης διαδικασίας που ακολουθούνταν τα προηγούμενα χρόνια και αφορούσε το… απλό «τρύπημα» της καρτέλας. Πλέον, λόγω του ότι οι ΠΑΕ υποχρεώνονται να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική διάθεση τους, τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα ελέγχονται ηλεκτρονικά και με bar code ενώ θα «τσεκάρονται» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ξεχωριστά.

Το νέο προηγμένο πρόγραμμα πώλησης λοιπόν όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις έφερε μια καθυστέρηση, όμως τέλος καλό όλα καλά καθώς την ερχόμενη  εβδομάδα με πιθανότερη μέρα την Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση τους. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κάνει όλες τις διαδικασίες ώστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να μπορούν από την Δευτέρα κι όλας να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στον κόσμο και ηλεκτρονικά ενώ όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν αναμένεται να είναι στις ίδιες τιμές με το περσινό καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook