«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 13 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 13 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

 

GOAL: Διαρκείας όπως πέρσι

 

Τις ίδιες τιμές με πέρυσι θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ -που θα βγουν σε κυκλοφορία από αύριο- για τη νέα περίοδο, με τη διοίκηση των Κρητικών να ευελπιστεί ncos μπορεί να ξεπεράσει τον περυσινό αριθμό.

 

ΦΩΣ: Εβδομάδα…. διαρκείας στον ΟΦΗ
Από βδομάδα, πιθανότατα από αύριο, Θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για τη σεζόν 2014-15. Όπως έχουν γνωστοποιήσει οι άνθρωποι του συλλόγου, οι τιμές θα είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής και δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση από τις περσινές. Γεγονός που, σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζέναρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να «φύγουν» αρκετά κομμάτια και το «Γεντί Κουλέ» να είναι γεμάτο στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, όπως πέρυ σι. Αλλωστε, οι διαθέσεις των φίλων της ομάδας φάνηκαν από την πρώτη προπόνηση, όταν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι.
Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού Πέτρου Γιακουμάκη από τον Ατσαλένιο στον ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο παίκτης δοκιμάζεται από την Παρασκευή και απομένει η θετική εισήγηση του Ιταλού προπονητή, ώστε η ηρακλειώτικη ομάδα να προχωρήσει στην απόκτησή του.
Τέλος, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Καστίγιο, Βαρέλα και ενός χαφ από την Ευρώπη, ώστε να κλείσει το ράστερ. Με τον πρώτο μάλιστα φέρονται να έχουν κάνει συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό.
Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί στο ΒΑΚ και το απόγευμα στο γυμναστήριο του Παγκρήτιου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook