“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 14 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Οσο δεν ανακοινώνει κάποια μεταγραφή η διοίκηση του ΟΦΗ, τόσο αυξάνονται τα σενάρια για την ομάδα του Ηρακλείου και συνεχίζεται η «παρέλαση» ονομάτων μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, αλλά και να έχει ενεργοποιήσει τον Τζενάρο Γκατούζο. Ενα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Αλέξη Τζόρβα.
Περίπτωση δύσκολη, αφού πέρα από το οικονομικό έχει δημιουργηθεί και θέμα με τους οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι δεν τον ήθελαν στην ομάδα λόγω του τατουάζ με το τριφύλλι που έχει στο πόδι. Ο 32χρονος πορτιέρο είχε καλή παρουσία πέρσι στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής από την ελληνική αγορά που φέρεται να ενδιαφέρει τον ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ. «Αγκάθι», όμως για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, πέρα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, είναι το οικονομικό, αφού ο 27χρονος, ο οποίος από το 2011 έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα, φέρεται να ζητάει 130140 χιλιάδες ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας. Ποσό που ο ΟΦΗ θα μπορούσε να αντέξει, μόνο αν ο ΠΑΟΚ κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Καστίγιο, ενώ και ο Γκατούζο εξετάζει λύσεις από την Ιταλία προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Sportday

Μπορεί για τον Αλέξανδρο Τζόρβα  απλώς να αποκαλύφθηκε ότι η κρητική ΠΑΕ του έκανε πρόταση κρατάει χρόνια, όμως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να διατρανώσουν την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο ο διεθνής γκολκίπερ να έρθει στο “Γεντί Κουλέ”. Η διχόνοια κρατάει χρόνια – από την εποχή που ο Τζόρβας είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και με κουμπάρο του Τζόρβα, τον Αντώνη Πετρόπουλο; Είναι μια απάντηση που μπορούν να δώσουν μόνον οι οργανωθεί στο «Γεντί Κουλέ».

Metrosport

Εδώ και αρκετό καιρό, ο ΟΦΗ είχε κάνει κρούση στον Γιώργο Γεωργιάδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ως πρώτο μέλημα φάνηκε να έχει την καριέρα στο εξωτερικό. Ο πρώην παίκτης του δικέφαλου, βρέθηκε κοντά στην Καρσλρούη, όμως η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε στην Γερμανική ομάδα, με αποτέλεσμα να εξετάζει και πάλι σοβαρά προτάσεις από την Ελλάδα. Ο ΟΦΗ προχώρησε σε επίσημη πρόταση στον Γεωργιάδη, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν, ncos η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα oris δύο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη και φαίνεται μάλλον δύσκολο να γεφυρωθεί με τα σημερινά δεδομένα. Ίσως σε λίγο καιρό να είναι διαφορετική η κατάσταση όμως σήμερα είναι μακριά. Ο ΟΦΗ προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 100.000 Ευρώ και στον Νέρι Καστίγιο που τηρεί στάση αναμονής, ενώ έχει κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Αλέξη Τζόρβα που δεν έχει πάντως ιδιαίτερη διάθεση να επιστρέψει στους Κρητικούς. Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά με τουε Κρητικούς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook