Πρώτος στόχος η παραμονή Φερνάντεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι στην Ολλανδία και ψάχνει να βρει λύση με την Τβέντε ενώ την ίδια ώρα για τον ΟΦΗ αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του.

Εξαρχής στον ΟΦΗ είχαν ως προτεραιότητα την παραμονή του 31χρονου γκολκίπερ που αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Όμως το «βαρύ» συμβόλαιο που τον δέσμευε με την Τβέντε – αξίας 600.000 ευρώ – αποτελούσε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο καθώς ήταν δεδομένο ότι οι Ολλανδοί δεν θα τον άφηναν να φύγει έτσι… απλά. Στον ΟΦΗ τηρούσαν στάση αναμονής αλλά και ανοικτό κανάλι επικοινωνίας με την πλευρά του Φερνάντεζ ενώ και ο τελευταίος είχε ακούσει τον Τζενάρο Γκατούζο να του λέει πως επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον ΟΦΗ, την Τβέντε και τον Φερνάντεζ – κάτι που σίγουρα είναι αισιόδοξο για την έκβαση της υπόθεσης. Όμως, παρ’ όλα αυτά, παραμένει μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο 31χρονος τερματοφύλακας θα χρειαστεί να πέσει αρκετά προκειμένου να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σαιζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook