“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 15 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 15 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Η παραμονή του Ντάνι Φερνάντες στον ΟΦΗ μπορεί να παραμένει δύσκολη υπόθεση, ωστόσο οι Κρητικοί έχουν έναν σοβαρό λόγο να αισιοδοξούν. Αυτός δεν είναι άλλος από την επιθυμία του Πορτογάλου να μείνει στα μελανόλευκα. Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες από το Ηράκλειο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, με στόχο ο παίκτης να μπορέσει να βρει τη χρυσή τομή με την Τσβόλε στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του προκειμένου να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ελληνικής ομάδας. Ακόμα και τώρα που η υπόθεση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Από κει και πέρα, σήμερα στις 12 μ. γίνεται η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και υπάρχει έντονη φημολογία πωs ίσως και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή.

ΦΩΣ

To θέμα του τερματοφύλακα είναι «κομβικής» σημασίας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ και γενικότερα για τον καθορισμό του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Όπως, επίσης, μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι ξεκάθαρο ότι οι Κρητικοί επιθυμούν την παραμονή του Φερνάντεζ, κάτι που δεν αποτελεί πάντως και εύκολο στόχο. Ο Φερνάντεζ «δένεται» με διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τβέντε και θα πρέπει να το… σπάσει προκειμένου να παραμείνει στον ΟΦΗ. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει… πρόοδος στον συγκεκριμένο τομέα. Σε κάθε περίπτωση, το ξεκαθάρισμα με τον παίκτη, ο οποίος θα κάθεται τη νέα σεζόν κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, αποτελεί προτεραιότητα για τους Κρητικούς και ίσως στη σημερινή παρουσίαση των διαρκείας να βγει είδηση.
Παρουσιάζονται διαρκείας και μεταγραφές (;) Σημαντική πηγή εσόδων περιμένουν να προκύψει και την τρέχουσα σεζόν στον ΟΦΗ από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης σεζόν.
Για τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες και οι δυνατότητες που θα έχουν οι οπαδοί της κρητικής ομάδας. Η παρουσίαση θα γίνει σε αίθουσα του «Γεντί Κουλέ» και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως συνδυαστεί με ανακοινώσεις μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Κάτι που, αν συμβεί, θα είναι λογικό από τη στιγμή που πάντα οι μεταγραφές αποτελούν το δέλεαρ για τους οπαδούς των ομάδων.
• Μπήκαν για τα καλά στα «βάσανα» οι παίκτες του ΟΦΗ, η αποστολή του οποίου θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και το γράφουμε αυτό, γιατί μετά το προχθεσινό ρεπό, από χθες οι προπονήσεις είναι διπλές, κάτι που θα ισχύει ως και την Παρασκευή. Το Σάββατο οι παίκτες θα έχουν το τελευταίο ρεπό πριν n αποστολή «πετάξει» για την Ολλανδία.

Sportday

Σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» στις 12 το μεσημέρι η διοίκηση του ΟΦΗ παρουσιάζει τα νέα διαρκείας. Πιθανολογείται ότι μπορεί να ανακοινωθεί και κάποια μεταγραφή, προκειμένου να «ζεσταθεί» ο κόσμος. Αγωνιστικά ύστερα από το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες γυμνάστηκαν χθες πρωί-απόγευμα υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο και των συνεργατών του. Διπλές θα είναι οι προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή και την Κυριακή θ’ αναχωρήσουν για την Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook