Aντίστροφη μέτρηση για Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα ολοκληρώνει την πρώτη φάση της προετοιμασίας της καθώς την Κυριακή οι “μελανόλευκοι” αναχωρούν για την Ολλανδία όπου στην χώρα της τουλίπας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται να έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες, ωστόσο όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό θα περιμένει να δει την εικόνα των παικτών στα φιλικά όπου και θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις δηλαδή ποιοι από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν στην ομάδα, ποιοι θα δοθούν δανεικοί και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εικόνα και διάθεση των ποδοσφαιριστών από τους οποίους περιμένει να συνεχίσουν με την ίδια ένταση. Η παρουσία του Ιταλού άλλωστε από μόνη της είναι ένα έξτρα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να διατηρήσει την θέση του στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα ο Γκατούζο περιμένει τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα. Οι κινήσεις στον ΟΦΗ γίνονται με άκρα μυστικότητα και μεθοδικότητα με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει με την σειρά του στην Ολλανδία να έχει περισσότερες λύσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook