Ασίτες: «Μπράβο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Ασίτες με ανακοίνωση τους λένε «μπράβο στον ΟΦΗ» για την επάνοδο του στην Σούπερ Λιγκ συγχαίροντας ολόκληρη την «Ομιλήτική οικογένεια» όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η διοίκηση του συλλόγου που θα συνεργάζεται άλλωστε από εδώ και στο εξής με τον ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εύχεται ξανά να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και παράλληλα να αποτελέσει παρελθόν η περιπέτεια των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ασιτών

«Η Α.Ε Ασιτών συγχαίρει τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του ΟΦΗ για τη πανάξια άνοδο της ομάδας τους στη Superleague. Η επιστροφή της ομάδας του Ηρακλείου στην μεγάλη κατηγορία γέμισε χαρά τον κόσμο των Ασιτών που στη μεγάλη του πλειοψηφία στηρίζει παραδοσιακά τον ΟΦΗ. Ευχόμαστε στους ανθρώπους του ΟΦΗ κάθε επιτυχία τη νέα περίοδο, ώστε η Κρητική ομάδα να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος και οι περιπέτειες των τελευταίων χρόνων να γίνουν ανάμνηση. Ο ΟΦΗ ανήκει ιστορικά και δικαιωματικά στους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας και οι Ασίτες χαίρονται και συγχαίρουν την ομιλήτικη οικογένεια για τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook