“Ο πήχης μπαίνει ψηλά γιατί σαν ΟΦΗ δεν μπορεί να μην μπει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πάνος Κατσαΐτης, εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κατσαΐτης στον Athletic Radio 104,2

Για τα διαρκείας που διατίθενται από το Σ/Μ Χαλκιαδάκης: «Θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη. Τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης μας έχουν στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για μας και να το ξέρει αυτό ο κόσμος. Το να δεσμεύσει 1.300 εισιτήρια διαρκείας είναι, ουσιαστικά, χορηγία από την πλευρά των Σ/Μ Χαλκιαδάκης. Με 65 ευρώ ο κόσμος παίρνει εισιτήριο διαρκείας και δώρο την φανέλα. Το εισιτήριο ανέρχεται στα 3 – 3,5 ευρώ ανά αγώνα».

Για την διαφοροποίηση που υπάρχει σε προσφορές που ίσχυαν πέρυσι: «Πέρυσι ακολουθήσαμε αυτήν την τακτική καθώς ξεκινήσαμε μια διαδικασία ώστε ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι του 2012 πουλήθηκαν 700 διαρκείας. Οπότε δώσαμε κάποιες εκπτώσεις προκειμένου ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει κάποια πράγματα, θέλω να τον ενημερώσω ότι σε κάθε εισιτήριο διαρκείας μπαίνει ένας φόρος 23% και μαζί με τις κρατήσεις, τα χρήματα που μένουν στον σύλλογο είναι ελάχιστα σε σχέση με την αξία του εισιτηρίου. Αυτές οι εκπτώσεις έγιναν εν γνώσει μας, φέτος δεν τις έχουμε. Μην ξεχνάμε ότι μέσα στα διαρκείας υπάρχει και η φανέλα που δίνεται ως δώρο. Ένα συλλεκτικό δώρο».

Για το ότι είναι μικρή η παράταση που δόθηκε στους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας: «Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 23 Αυγούστου. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 15 του μήνα, υπάρχει μια μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία και ο περισσότερος κόσμος θα λείπει από την πόλη του Ηρακλείου. Δώσαμε αυτό το διάστημα γιατί θέλουμε να γνωρίζουμε αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ανανεώσουν τα διαρκείας τους προκειμένου αυτά να διατεθούν στην ελεύθερη αγορά. Ήδη υπάρχουν φίλαθλοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις θύρες που ήταν πέρυσι γεμάτες και στις οποίες τα εισιτήρια διαρκείας διατέθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να γίνει σωστή δουλειά και να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου ο κόσμος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν κάποιος περσινός κάτοχος έρθει λίγες ημέρες μετά την λήξη της διορίας, δεν θα πάρει και το εισιτήριο στην θέση που είχε πέρυσι».

Για το αν μπήκε ψηλά ο πήχης με τον στόχο των 6.000 διαρκείας: «Είναι λίγες οι ομάδες που έχουν πιάσει αυτό το νούμερο. Δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολικός αυτός ο αριθμός. Αν σκεφτούμε ότι ο καθένας από εμάς που πήρε διαρκείας πέρυσι, φέρει ακόμα ένα φίλο του τότε μπορούμε να το πιάσουμε αυτόν τον αριθμό. Έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη γιατί δεν μπορούμε να μην το κάνουμε».

Γιατί δεν δόθηκε συνέχεια στην προσφορά για τα «εισιτήρια της παρέας»: «Επαναλαμβάνω ότι πέρυσι ο στόχος ήταν η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν επώδυνη για την ΠΑΕ. Από την στιγμή που πέρυσι επέστρεψε στο γήπεδο, πρέπει να αποφασίσει αν τον πείθει η προσπάθεια που είδε πέρυσι ώστε να παραμείνει στην θέση του. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάποιον από το χέρι και να τον φέρουμε στο γήπεδο, όμως είναι χαρά μας αν έρθει».

Για το ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο: «Υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα με το γήπεδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τους κατόχους της θύρας 9. Το γήπεδο είναι παλιό και χρειάζεται επεμβάσεις. Για την θύρα 9 έχουμε κάνει κάποια σχέδια ώστε να μεγαλώσει ο χώρος χωρίς να μειωθεί η χωρητικότητα της. Ίσως το κάνουμε χωρίς να υπάρχουν κάποια μεγάλα κενά. Κοιτάζουμε να βρούμε λύση σε αυτό το θέμα».

Για το φαινόμενο των «τζαμπατζήδων»: «Το φαινόμενο των τζαμπατζήδων είναι ένα φαινόμενο που προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι δύσκολο να αλλάξεις την φιλοσοφία κάποιων. Είναι θέμα χαρακτήρα και φιλοσοφίας. Φέτος θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με περιφρούρηση, ταξιθέτες και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποτρέψουμε τέτοια γεγονότα. Θέλουμε να τους απομονώσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook