“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 17 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Την αντίδραση του επίσημου ΟΦΗ και του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη έφερε η ονοματολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω απο τα μετσγραφικα θέματα της κρητικής ομάδας.
Προφανώς, η αφορμή δόθηκε από το νέο σενάριο, περί ενδιαφέροντος του ΟΦΗ για τον Μαχαμαντού Ντιαρσ Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ διαψεύδει όλα όσα κυκλοφορούν και γράφονται κι επισημαίνει ότι οι μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει, θα είναι «μέσα απο τις οικονομικές δυνατότητες της εταιρείας» και με βάση το πλάνο που χειρίζονται ο Τζενάρο Γκατούζο και ο Μάνθος Πουλινάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ διαψεύδει το σύνολο των ονομάτων που αναφέρονται στα ΜΜΕ ως δήθεν μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας και ποτέ δεν θα μπει στη διαδικασία να ακολουθήσει την ονοματολογία που ορισμένοι έντεχνα διοχετεύουν στον Τύπο. Το μεταγραφικά πλάνο της φετινής χρονιάς έχει ήδη εκπονηθεί από τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοηοίησής του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη πάντα με γνώμονα την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μέσα αηο τις οικονομικές δυνατότητες της εταιρείας».

Goal

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση δείχνει ότι βρίσκεται ο Ντάνι Φερνάντεζ Αρτόλα σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασία του ΟΦΗ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός μπορεί να έχει πίσω του ένα πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο αποτελεί «στοίχημα» για xous Κρητικούς. Τα προβλήματα τραυματισμών φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν και ο ίδιος φαίνεται να έχει δουλέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του.

ΦΩΣ

Να διπλασιάσουν τα εισιτήρια διαρκείας των “ασπρόμαυρων” θέλουν στον ΟΦΗ. Ετσι, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν ψηλά τον πήχη αφού από τα 3.009 πέρσι φέτος θα επιδιώξουν να τα φτάσουν στα 6.000! Κάτι που, εκτός όλων των άλλων, θα δώσει f και μια σημαντική οικονομική βοήθεια τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα. «Πέρσι είχαμε μαζευτεί στον ίδιο χώρο και είχαμε πει ότι στόχος μας ήταν να έχουμε μια πληρότητα του γηπέδου. Φέτος θέλουμε να βγάλουμε τον ΟΦΗ πιο ψηλά με κεντρικό σύνθημα sold out στα διαρκείας. Το Τεντί Κουλέ” πέρσι ήταν το πληρέστερο γήπεδο στη Σούπερ Λίγκα. Φέτος θέλουμε να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα κάνει sold out. Εξι χιλιάδες διαρκείας θα είναι το νούμερο που μπορούμε να δώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ηρακλειώτικης ΠΑΕ Πάνος Κατσαΐτης κατά την παρουσίαση των καρτών την Τρίτη. Μάλιστα, διευκρινίστηκε πως οι τιμές για τους περσινούς κατόχους παραμένουν ίδιες έως το τέλος Ιουλίου, ενώ, αν κάποιος παλιός κάτοχος φέρει μαζί του και ένα φίλο του, αυτός θα πάρει το δίαρκείας στην περσινή τιμή. Σημειωτέον ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας που θα αγοράσουν εισιτήριο θα πάρουν δώρο και μια συλλεκτική |ΐ φανέλα για τα 90 χρόνια του ΟΦΗ, πόυ κοστίζει 40 ευρώ! Αναλυτικά οι τιμές των διαρκείας του ΟΦΗ: Θύρα 1: 65 ευρώ όλα τα εισιτήρια στα S.M. Χαλκιαδάκης μέχρι και τις 1 Αυγούστου και 90 ευρώ στη συνέχεια.
Θύρα 2:200 ευρώ και 220 ευρώ από 1 Αυγούστου.
Θύρα 3:200 ευρώ και 220 ευρώ από 1 Αυγούστου.
Θύρες 4-5: 90 ευρώ και 100 ευρώ από 1 Αυγούστου.
Θύρα 7:300 ευρώ και 330 ευρώ από 1 Αυγούστου Θύρα 8:250 ευρώ και 275 από 1 Αυγούστου.
Θύρα 9: 300 έως 600 ευρώ και 330 έως 660 ευρώ από 1 Αυγούστου.
Από εκεί κάι πέρα, στα μεταγραφικά υπάρχει στασιμότητα τα τελευταία 24ωρα και με δεδομένο ότι τα οικονομικά του ΟΦΗ είναι στενά τα ονόματα που κυκλοφορούν και είναι υψηλού κόστους δεν ισχύουν. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, χθες οι διοικούντες τους «ασπρόμαυρους» διέψευσαν κάθε περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας, μεταξύ των οποίων και αυτής του Μαχαμαντού Ντιαρά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook