«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 18 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΝΤΙΤΣ

Οσο τα μεταγραφικά μέτωπα του ΟΦΗ παραμένουν… ανοιχτά, οι προτάσεις για παίκτες πέφτουν βροχή στην κρητική ΠΑΕ. Μία από αυτές είναι και ο Ζλάτκο Ντέντιτς.

Ο 30χρονος Σλοβένος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Δρέσδης (με παρελθόν και σε Πάρμα, Φροζινόνε, Πιατσέντζα και Μπόχουμ), στην οποία έβγαλε το… ψωμί του την τελευταία διετία και σίγουρα δεν αποτελεί μια περίπτωση που αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους των «μελανόλευκων».

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως οι οικονομικές της πλευράς Ντέντιτς αποτελεί έναν σημαντικό «σκόπελο» ωστόσο υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους. Την ίδια ώρα ιταλικά δημοσιεύματα βάζουν τον ΟΦΗ (όπως και τον ΠΑΣ Γιάννινα) στο παιχνίδι της απόκτησης του 21χρονου Ιταλού μεσοεπιθετικού της Τραπάνι, Ντιέγκο Βετραΐνο.
Στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Μάνθου Πουλινάκη και του Τζενάρο Γκατούζο συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση τερματοφύλακα (ο Φερνάντεζ οδεύει προς Κομοτηνή και τον Πανθρακικό) και του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Ντουνού Σεαρένσε. Τέλος  λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρηση των «μελανόλευκων» για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της πρετοιμασίας, ανακοινώθηκε πως ακυρώθηκε το φιλικό με τη Φένλο. Ωστόσο η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν θα μείνει άπραγη μιας και στη θέση της αντιμετωπίσει τη σαφώς πιο δυνατή, Ναϊμέγκεν.

ΦΩΣ: Συνεχείς επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ
Τα οικονομικά του ΟΦΗ δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά πολλά στα μεταγραφικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις. Για αυτό τον λόγο, εξάλλου, ο Τζενάρο Γκατούζο και Μάνθος Πουλινάκης έχουν συνεχείς επαφές εξετάζοντας σειρά προτάσεων σε μια προσπάθεια να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση. 
Από εκεί και πέρα, πάντως, το προηγούμενο 24ωρο «κυκλοφόρησε ένα ακόμα όνομα παίκτη. Την… είδηση έδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Νίκολα Σίρα, ο οποίος έγραψε ότι ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικούν τον 21 χρόνο μεσοεπιθετικό της Τραπάνι Ντιέγκο Βετριένο. Το τι θα συμβεί και το τι ισχύει πραγματικά βέβαια θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, ενώ η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε πως στις 22 Ιουλίου θα δώσει φιλικό με τον ΟΦΗ. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως το τεστ με τη Φένλο, το οποίο αρχικά θα γινόταν την ίδια ημέρα είτε αναβάλλεται ή θα μετατεθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook