Φραγκουλάκης: “Ο Γκατούζο θέλει να πετύχει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νέο ΟΦΗ τονίζοντας ότι “θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην περσινή, καλή, χρονιά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το ότι έχασε την χρονιά λόγω του τραυματισμού του: «Το ποδόσφαιρο είναι μια δουλειά που πρέπει να είσαι υγιής για να μπορείς να προσφέρεις αυτό που θέλεις. Όταν υπάρχουν τραυματισμοί τότε μένεις πίσω. Τόσο χρόνια δεν είχα πάθει ούτε θλάση. Σίγουρα με πήγε πίσω αλλά το έχω ξεπεράσει πλήρως και ελπίζω φέτος να είμαι πιο δυνατός και να καταφέρω πράγματα με τον ΟΦΗ. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς δεν προσφέρεις. Τώρα είμαι την προετοιμασία και παρότι είναι σκληρή δεν έχω νιώσει κάποιο πρόβλημα».

Για την συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο: «Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη. Κάνει ένα νέο ξεκίνημα, σίγουρα κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία και είναι μεγάλη προσωπικότητα. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και σαν προπονητής και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όταν έχεις απέναντι σου έναν τέτοιο άνθρωπο φυσικά και τον σέβεσαι, δεν μπορείς να πεις το παραμικρό. Έχει καταφέρει τα πάντα σαν ποδοσφαιριστής. Ξέρουμε τι έχει καταφέραμε, μας έχει στην πίεση στην προπόνηση και θέλει να πετύχει και να πετύχουμε. Είναι πολύ απλός και πρέπει να είμαστε συνέχεια όπως ήταν και αυτός σαν παίκτης. Δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε».

Για την δουλειά του ως προπονητής: Προσπαθεί να μας περάσει κάποια πράγματα και τα στοιχεία που θέλει ως προπονητής. Κακά τα ψέματα είναι δύσκολη η θέση του. Παρ’ όλα αυτά που έχει καταφέρει σαν ποδοσφαιριστής προσπαθεί να καταλάβει και εμάς και θέλει υπομονή και πίστη στις δυνατότητες».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από την ομάδα: «Για εμένα όταν έχεις κάνει μια χρονιά καλή όπως η περσινή, πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο φέτος. Έφυγαν κάποιοι παίκτες όμως έχει μείνει ένας κορμός. Πιστεύω ότι ο προπονητής με τη διοίκηση θα κάνει ότι πρέπει όπως και εμείς με την σειρά μας για να πετύχουμε».

Για τον τρόπο που δουλεύει ο Γκατούζο: «Όταν ακούς στην Ελλάδα ότι ο Γκατουζο έφερε άλλους 5 συνεργάτες είναι κάτι πρωτόγνωρο. Στην Ευρώπη όμως αυτό είναι καθημερινότητα και είναι ότι καλύτερο. Άλλο το κομμάτι του προπονητή, άλλο το κομμάτι του γυμναστή, άλλο της τακτικής κ.ο.κ. Όλοι προσπαθούν να μας βοηθήσουν με αυτό που γνωρίζουν στον τομέα τους και είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να κουραστούμε τώρα, να πάρουμε και δυνάμεις για να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει»

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Σίγουρα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην αρχή, Η ομάδα βέβαια είναι από προετοιμασία. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη, όχι μόνο από θέμα κούρασης αλλά και από όλους τομείς που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Δουλεύουμε σκληρά, πιστεύω να βγάλουμε στα φιλικά αυτά που θέλει ο προπονητής και να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Τα τελευταία χρόνια δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολο πρωτάθλημα αν εξαιρέσεις τις 3-4 πρώτες θέσεις. Υπάρχουν και τα οικονομικά προβλήματα στις ομάδες και εξαρτάσαι από πολλούς τομείς, Από τους πιτσιρικάδες αν θα σου βγουν, τον κόσμο, τις μεταγραφές και άλλα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook