Πουλινάκης: “Ο Γκατούζο θα μεταδώσει το πάθος του στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έδωσε την σκυτάλη στον Τζενάρο Γκατούζο και στάθηκε στην επιθυμία του Ιταλού να έρθει και να δουλέψει στην ομάδα.

Αρχικά, ο Μάνθος Πουλινάκης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Candia Maris Ανδρέα Μεταξά τονίζοντας ότι “θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μεταξά για την φιλοξενία του και είναι κοντά στον ΟΦΗ τον τελευταίο μήνα. Εύχομαι να έρθουν και άλλοι άνθρωποι”.

Όσον αφορά την έλευση του Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε ότι: “Έχουμε κοντά μα μια τεράστια προσωπικότητα. Έχω μείνει έκπληκτος από το πάθος του και τον χαρακτήρα του. Όμως με έχει εκπλήξει το γεγονός ότι έχει λόγο και αυτό ταιριάζει με τους Κρητικούς. Όταν είπα σε έναν φίλο μου στην Ιταλία ότι θέλουμε να έρθει ο Γκατούζο μου είπε ότι είμαι τρελός” και συμπλήρωσε λέγοντας ότι “μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να πάω στην Ιταλία. Εντυπωσιάστηκα από την φιλοξενία του και μέσα σε δυο ημέρες ήξερε τα πάντα για την ομάδα αναλύοντας μου κάθε παίκτη ξεχωριστά. Το πρόβλημα που μπορεί να υπήρχε στο οικονομικό ξεπεράστηκε γιατι ήξερε που έρχεται και ήθελε να έρθει στον ΟΦΗ. Επειδή στην Ελλάδα με το πρώτο αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα ισοπεδώνονται τα πάντα θέλω να πω πως θα κάνω τα πάντα για να τον προστατεύσω. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα μεταδώσει στην ομάδα το πάθος που τον χαρακτηρίζει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook