Πετρόπουλος: “Δουλεύουμε με ένα μεγάλο μέγεθος που μας δίνει πολλά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Πετρόπουλος χαρακτήρισε τεράστιο μέγεθος τον Τζενάρο Γκατούζο και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια πορεία ανάλογη της περσινής. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι σε γνώριμα λημέρια και με παίκτες που ξέρω και με τους οποίους δουλεύουμε πάρα πολύ σωστά για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, κάτι που θα φανεί και από τα πρώτα φιλικά που θα δώσουμε. Δύο εβδομάδες τώρα δουλεύουμε έτσι όπως πρέπει και τώρα θα πάμε να παίξουμε και τους φιλικούς αγώνες που χρειάζονται για να μονταριστεί η ομάδα. Στο μεταξύ θα έρθουν και οι νέοι παίκτες και μαζί με εμάς, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.Δουλεύουμε με έναν προπονητή που είναι ένα μεγάλο μέγεθος στο χώρο του ποδοσφαίρου, με μια τεράστια προσωπικότητα που δίνει στην ομάδα και σε όλους μας πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε συνέχεια και είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να δουλεύουμε σωστά, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα πιστεύω ότι θα είναι υπέρ μας.

Η ομάδα μπορεί να έχει κάποια προβλήματα και δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η πορεία της ομάδας πέρσι ήταν πάρα πολύ καλή, ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και έναν κόσμο που τη βοηθά, κάτι που κάνει το γήπεδο να είναι σχεδόν γεμάτο σε κάθε αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.Πιστεύω ότι η πορεία θα είναι ανάλογη με την περσινή και ίσως να μπορέσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Για αυτό θα πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια και να κάνουμε σωστά βήματα. Το σημαντικό είναι ότι μέχρι τώρα όλα πάνε καλά και όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook