Η σιγουριά και η πίστη του Γκατούζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποστολή στο Γκάρντερεν: Μανώλης Σαρρής

Η προσωπικότητα και η πίστη του Ιταλού τεχνικού ξεπροβάλει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία μεταδίδοντας στους παίκτες μια εντελώς διαφορετική ψυχολογία.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο άνθρωπος που καλείται να διατηρήσει τον ΟΦΗ στον δρόμο των επιτυχιών γνωρίζοντας παράλληλα πόσο σημαντικό έργο έχει να επιτελέσει. Ο τεχνικός του ΟΦΗ από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία δεν έχει σταματήσει να δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στο ρόστερ της ομάδας. Η πίστη του Γκατούζο είναι τέτοια που μεταδίδεται σε όλα τα μέλη της αποστολής που βλέπουν τον 36χρονο να δουλεύει ακατάπαυστα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

“Είμαστε εδώ για εσάς. Το τεχνικό τιμ, το ιατρικό και όλα τα μέλη της αποστολής βρίσκονται εδώ και είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Από εσάς θέλω να δουλέψετε μέσα στο γήπεδο και να προσπαθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το μυαλό σας θα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού” ήταν τα λόγια της πρώτης ομιλίας του Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook