«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 26 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 26 Ιουλίου, τα σημαντικότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Στην Ολλανδία ο Πουλινάκης

Επισήμως, πήγε εκεί για να δει το σημερινό φιλικό με την Εουπεν. Ομως. όπως εκτιμούν καλά πληροφορημένες πηγές, το ταξίδι του προέδρου είναι και προπομπός μεταγραφικών εξελίξεων. Αφενός θα θέσουν επί τάπητος με τον Τζενάρο Γκατούζο διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, αφετέρου θα έχει κάποιες επαφές για παίκτες. Στο Γκάρντενερ τον Μάνθο Πουλινάκη συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Νίκος Τσαμπουράκης.
και ο γιατρός του ΟΦΗ. Γιώργος Στεφανουδάκης.

GOAL: TO «9» Ο «ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ»

O Αντώνης Πετρόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Παπάζογλου και όσον αφορά το νούμερο που θα φέρει στη φανέλα, ο φορ του ΟΦΗ επέλεξε το «9». ενώ το επίσης «ορφανό» μετά την αποχώρηση του Ντουντού «10» το πήρε ο Φραγκουλάκης. Ο Δασκαλάκης προτίμησε το «1», αφήνοντας στην άκρη το 41 , ενώ και ο Σίσιτς άλλαξε το 32» με το «7». Ο νεοαποκτηθείς Αρτόλα διάλεξε το «17». Κατά τα άλλα σήμερα ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Εουπεν στις 8 μ.μ.
ΦΩΣ: Με προεδρική παρουσία πλέον ο ΟΦΗ
Με προεδρική παρουσία πλέον ο ΟΦΗ.  Νέο φιλικό σήμερα για τους «ασπρόμαυρους» την Έουπεν.Το δεύτερο τεστ του επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο ΟΦΗ στις 20.00.
Αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» είναι η Έουπεν, ομάδα Β’ κατηγορίας Βελγίου, η οποία όμως είναι χρήσιμη αυτή την εποχή για τα σχεδία του Τζενάρο Γκατούζο.
Οι Κρητικοί αυτή τη φορά θα αγωνιστούν ξέροντας πως τις προσπάθειες τους θα παρακολουθούν και τα προεδρικά μάτια. Από χθες στην Ολλανδία βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ώστε να είναι κοντά στην προετοιμασία της ομάδας (θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα).
Από εκεί και πέρα, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις έγινε η επιλογή από τους παίκτες του ΟΦΗ των αριθμών που θα έχουν οι φανέλες τους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «9» και το «10», που είχαν μείνει χωρίς κάτοχο μετά την αποχώρηση του Ντουντού και του Παπάζογλου, δεν άργησαν να βρουν νέο, αφού το «9» καπαρώθηκε από τον Πετρόπουλο και το «10» από τον Φραγκουλάκη. Κατά τα άλλα, ο Δασκαλάκης άλλαξε το «41» με το «1», ενώ αλλαγή έκαναν τόσό ο Σίσιτς, που άφησε το «32» και πήρε το «7» του Γκαλέτι, όσο και ο Στάθης, που προτίμησε το «25» από το «87».
Σε ό,τι αφορά τους νεοαποκτηθέντες, ο Αρτόλα επέλεξε τη φανέλα με το «17», ενώ ο Φαζός αυτή με το «33».
Χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη κύλησε και το της καθημερινής πλέον ανακύκλωσης ονομάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook