Τρίτο φιλικό τεστ για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Ντε Χάαγκ (20.00, LIVE – Gentikoule), με τον Γκατούζο να θέλει να δει βελτιωμένη εικόνα της ομάδας εν συγκρίσει με το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Έουπεν.

Την Ολλανδική Ντε Χάαγκ θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ και φέτος, όπως και πέρυσι όταν και είχε χάσει με 1-0, στο τρίτο του φιλικό τεστ στις “κάτω χώρες” όπου προετοιμάζεται.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ” KYOCERA STADIUM ” (20.00, LIVE Gentikoule) στο Ντε Χάαγκ της Ολλανδίας, με τον Γκατούζο να θέλει να δει βελτιωμένη εικόνα της ομάδας εν συγκρίσει με το φιλικό του περασμένου Σαββάτου στο Βέλγιο με την Έουπεν, όταν και ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 προβληματίζοντας με την εικόνα του.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει για πρώτη φορά να παρατάξει τον ΟΦΗ με σύστημα 4-3-3 στο σημερινό φιλικό, αφού στα δύο πρώτα φιλικά ματς η Κρητική ομάδα αγωνίστηκε με σύστημα 4-4-2.

Ο ΟΦΗ δεν αναμένεται να μην παραταχθεί με καινούργια πρόσωπα στην αναμέτρηση με την Ντε Χάαγκ καθώς Μεϊτέ και Τζορτζ δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αφού δεν έχουν συμπληρώσει ούτε 24ωρο στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook