«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 2 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 2 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: EΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΛΕΓΕ
 0 Αγιοντέλε Αντελέγε θα μείνει στο Ηράκλειο, αλλά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ, καθώ5 ο μάνατζερ του Ντιμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε στον στον αέρα του αέρα του Sentra 103,3 ότι ο Νιγηριανόε στόπερ έχει συμφωνήσει με τους Κρητικούς. Ο 26xpovos Αφριακανός έπαιξε το δεύτερο εξάμηνο της περασμέvns σεζόν στον Εργοτέλη (8 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί σε Ανζί, Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Ταβρίγια. Επίσης, έχει χριστεί 10 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του. Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη μετά τον Ραζάκ που φέρνει στον ΟΦΗ ο Ουκρανός ατζέντης με τον οποίον πλέον η συνεργασία αποτελεί γεγονός.
Ηττα με 1-0 από την Μπρέντα
Ο ΟΦΗ υπέστη μία ακόμα φιλική ήττα, αυτή τη φορά από την Μπρέντα με 1 -0, με τον προβληματισμό να έγκειται στο γεγονός ότι δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την επιθετική του παρουσία , αλλά και το ότι σε αρκετά διαστήματα είχε παθητικό ρόλο. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Ραζάκ. Το γκολ των Ολλανδών πέτυχε ο Μάτιτε στο 28′ (οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια).
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Μονιάκης, Στάθης, Μακρή5 (63′ Καλάιτζιτς), Φραγκουλάκης, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Πετρόπουλο5.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ραζάκ,Τζορτζ, Mαραθιανός, Αρτόλα και προς το τέλος οι Λαμπρόπουλο5, Δαμανάκης.
Sportday: Δίχως νίκη!
Ο Δασκαλακης ήταν από τους κορυφαίους στη χθεσινή ήττα του ΟΦΗ.
ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Ο ΟΦΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΕΝΤΑ (1 -0) ΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Την τρίτη ήττα του σε τέσσερα ματς γνώρισε χθες ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν αυτή τη φορά από την Μπρέντα με1-0 και αποχαιρετούν την Ολλανδία δείχνοντας ότι χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά.
Ο Τζενάρο Γκατούζο παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. όμως κάθε φορά που έκανε επίθεση οι Σίσιτς και Κουτσιανικούλης πλαισίωναν τον Πετρόπουλο κάνοντας το σχήμα 4-3-3. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν πιο επιθετική σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, όμως φαινόταν ότι οι παίκτες θέλουν ακόμα χρόνο για να δέσουν μεταξύ τους. Το γκολ για τους Ολλανδούς πέτυχε στο 29′ ο Μάτης. ενώ δύο λεπτά νωρίτερα η Μπρέντα είχε δοκάρι με τον Φράντενμπουργκ.
Στο δεύτερο μισό ο προπονητής του ΟΦΗ άλλαξε το σχήμα σε 4-4-2 βάζοντας τον Τζορτζ δίπλα στον Πετρόπουλο. όμως η εικόνα των «μελανόλευκων» δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι και στο 57′ ενώ το σκορ διατήρησε σε χαμηλά επίπεδα ο Δασκσλάκης. κάνοντας 2-3 καλές επεμβάσεις. Στα θετικά για τον Γκατούζο ήταν η πρώτη συμμετοχή του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος. Ραζάκ. που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.
ΟΦΗ: Δασκαλάκης. Φαζός. Τριποτσέρης. Μακρής. ΦραγκουλάκηςΜπανούσης. Κουτσιανικούλης. Σίσιτς.Πετρόπουλος. Μονιάκης. Στάθης.
Επαιξαν και οι Ραζάκ. Μαραθιανός.Τζορτζ. Αρτόλα. Δαμιανάκης.
Παίρνει και Αντελέγε! Ο Ντέλε Αντελέγε φαίνεται πως θα είναι το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΟΦΗ! Ο Νιγηριανός στόπερ. ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος στον συμπολίτη Εργοτέλη. φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «μελανόλευκους» για να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου. Ο Αντελέγε αναμένεται αύριο στην Κρήτη και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα ενταχθεί στο «οπλοστάσιο» του Τζενάρο Γκατούζο.
Γεννημένος τα Χριστούγεννα του 88 στο Λάγκος, ο Αντελέγε ήρθε στην Ευρώπη το 2007 για χάρη της Σπάρτα Ρότερνταμ και πριν πάει στον Εργοτέλη έπαιξε σε ομάδες της Ουκρανίας (Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Ταβρίγια) και της Ρωσίας (Κούμπαν. Ανζί).
ΦΩΣ: KΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ (0-1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΕΝΤΑ
 Τα θετικά στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του -και δεν ήταν λίγα- κρατάει ο Τζενάρο Γκατούζο από την ήττα 0-1 του ΟΦΗ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Μπρέντα.
Οι Κρητικοί έδειξαν διάθεση να κάνουν εκείνοι παιχνίδι με την έναρξη του αγώνα, αλλά είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι Ολλανδοί απείλησαν για πρώτη φορά τον ΟΦΗ στο 23ο λεπτό, όταν ο Μάτιτς σούταρε και ο Δασκαλάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του αγώνα και άγγιξαν το γκολ στο 28′ σε διπλή ευκαιρία. Ο Φράντεμπουργκ σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Δασκαλάκη και στην επαναφορά οι συμπαίκτες του σάστισαν, αποτυγχάνοντας να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Δυστυχώς για τον ΟΦΗ, η πίεση δεν πέρασε χωρίς γκολ και στο 29′ ο Μάτιτς εκμεταλλευόμενος κακή συνεννόηση στην άμυνα της ελληνικής ομάδας έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ο Γκατούζο έβαλε στο παιχνίδι τους Ραζάκ, Τζορτζ, Μαραθιανό, Αρτόλα και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο ΟΦΗ έγινε πιο απειλητικός και στο 48′ σουτ του Πετρόπουλου πέρασε άουτ. Στο 52′ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Στάθη να τροφοδοτεί τον Τζορτζ, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 54′ ο Μαραθιανός σούταρε άουτ και στο 57* οι Ολλανδοί είχαν νέο δοκάρι. Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης οι Ολλανδοί είχαν δύο καλές στιγμές, με τον Δασκαλάκη όμως να κρατάει το 1-0.
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους Δασκαλάκη, Φαζό, Τριποτσέρη, Μονιάκη, Στάθη, Μακρή, Φραγκουλάκη, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Σίσιτς και Πετρόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ραζάκ, Τζορτζ, Μαραθιανός, Αρτόλα, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Δαμιανάκης.
Στα μεταγραφικά, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Νιγηριανό στόπερ Ντέλε Αντελέγε.
Ο 26χρονος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι με την ομάδα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλάζει φανέλα αλλά όχι πόλη, αφού και του χρόνου θα αγωνίζεται στο Ηράκλειο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής θα έρθει την Κυριακή στην Κρήτη, ημέρα που επιστρέφει και η αποστολή της ομάδας από την Ολλανδία. Με την προσθήκη αυτή γίνεται αντιληπτό ότι έχει αρχίσει να… καρποφορεί ο δίαυλος συνεργασίας που έχει ανοίξει ο ΟΦΗ με τον γνωστό μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ. Όσον αφορά το ουσιαστικό κομμάτι, η μεταγραφή αυτή λύνει τα χέρια του Ιταλού προπονητή, ο οποίος όχι μόνο έχει καλύψει το κενό του Ζόρο, αλλά σε συνδυασμό με τους Τριποτσέρη και Μειτέ έχει καλές και ποιοτικές λύσεις.
Πλέον στον ΟΦΗ στρέφονται στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός εξτρέμ, ώστε να κλείσει το ράστερ με το οποίο θα πορευθεί τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα και στο Κύπελλο Ελλάδας.
• Το πρωί της Παρασκευής ο Τζενάρο Γκατούζο, σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από τη σκληρή προετοιμασία και ενόψει του φιλικού που ακολουθούσε με την Μπρέντα, τους έβαλε να καθίσουν σε καρέκλες ο ένας απέναντι στον άλλο και να κάνουν πάσες με το κεφάλι, με στόχο να περάσει από όλους η μπάλα και να καταλήξει σε έναν κάδο! Οι παίκτες έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook