Τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αναζητάει τα δύο τελευταία κομμάτια για την ολοκλήρωση του φετινού παζλ και πλέον στο Ηράκλειο αναμένεται να “κλείσει” το ρόστερ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είδε να κλείνουν αρκετά μέτωπα μέσα στις προηγούμενες ημέρες και βέβαια ο ΟΦΗ κατάφερε – έστω και καθυστερημένα – να καλύψει τα κενά που υπήρχαν σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση. Οι προσθήκες των Μεϊτέ, Ραζάκ, Τζορτζ επανέφεραν το ρόστερ του ΟΦΗ σε μια ισορροπία και πλέον απομένουν οι τελευταίες πινελιές για να κλείσει και η ομάδα να προετοιμαστεί χωρίς κενά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, πλέον απομένουν τρεις εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και όπως είναι φυσιολογικό ο Γκατούζο αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος στο μοντάρισμα της ομάδας προκειμένου να βρεθούν οι 11 που θα ξεκινήσουν κόντρα στους Αγρινιώτες. Και βέβαια μέσα από τις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να φανεί και το που θα καταλήξει ο Ιταλός τεχνικός για τον τρόπο παιχνιδιού. Ο Γκατούζο δοκίμασε και το 4-4-2 και το 4-3-3 προκειμένου να καταλήξει στο πιο ιδανικό σύστημα εν όψει της νέας χρονιάς όμως δεν αποκλείεται να… έχει και άλλες σκέψεις εν όψει της μετακόμισης της ομάδας στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook