Επιστρέφει στην βάση του για το τελικό μοντάρισμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O OΦΗ oλοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την αποστολή να επιστρέφει σήμερα στο Ηράκλειο όπου θα μπει και στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με τον ΟΦΗ να έχει δείξει κάποια στοιχεία από αυτά που θέλει να βγάλει ο Τζενάρο Γκατούζο στο γήπεδο αλλά και να προβληματίζει για την παραγωγικότητα του, η ομάδα καλείται 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να “μοντάρει” όλα τα κακώς κείμενα που έχει δείξει, να κρατήσει τα θετικά και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να έχει δύο συστήματα στο μυαλό του με το επικρατέστερο να είναι το 4-4-2 καθώς η ομάδα έδειξε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτό.

Ο Ιταλός περιμένει πολλά και από τους Τζορτζ και Ραζάκ οι οποίο όσο αγωνίστηκαν άφησαν θετικές εντυπώσεις και θετικά μηνύματα. Ιδιαίτερα πράγματα -και εκεί που θα πέσει το περισσότερο βάρος- περιμένει ο “Ρίνο” στην άμυνα, εκεί που ο ΟΦΗ έδειξε να μην πατάει καλά. Οι προσθήκες των Μεϊτέ και Αντελέγιε αφήνουν πολλές ελπίδες, ωστόσο αυτό που απομένει είναι πως όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να δέσουν μέχρι την πρεμιέρα και η ομάδα να είναι έτοιμη.

Μπορεί ο χρόνος να μην είναι άπλετος, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχει ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια. Αν αναλογιστεί κανείς και τις προσθήκες που θα γίνουν, σίγουρα ο ΟΦΗ μπορεί να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτά που είδαμε στην Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook