“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 11 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 11 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Live Sport

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι δύο τελευταίες μεταγραφές με τις οποίες θα συμπληρωθεί το ρόστερ των Ασπρόμαυρων. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας φέρεται να έχει συμφωνήσει, ενώ ο εξτρέμ έχει εντοπιστεί και οι επαφές έχουν προχωρήσει και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις εντός της επόμενης εβδομάδας.

ΦΩΣ

Αρκετοί γρίφοι προέκυψαν για τον Τζενάρο Γκατούζο μετά το προχθεσινό, νικηφόρο φιλικό με τον Ρούβα στο «Γεντί Κουλέ». Η εφαρμογή του 3-5-2 ανέδειξε αρκετές αδυναμίες, όσον αφορά την αφομοίωση του συστήματος από τους ποδοσφαιριστές. Εν μέρει λογικό, καθώς ο Ιταλός προπονητής το δουλεύει στις προπονήσεις μόλις μία εβδομάδα.
Επιπλέον, το δίδυμο Μέιτε – Αντελέγιε αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, πράγμα που οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουν πολύ λίγο διάστημα μαζί και χρειάζονται ακόμα προπονήσεις για να φτάσουν στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Πάνω σε όλα αυτά αναμένεται να δουλέψει τις επόμενες ημέρες ο προπονητής του ΟΦΗ, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, σε δύο εβδομάδες.
Υπάρχουν όμως και θετικά για τον ΟΦΗ. Αρχικά η παρουσία του κόσμου, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, μέσα στο κατακαλόκαιρο, αποδεικνύοντας ότι και φέτος το «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι από τα γεμάτα γήπεδα. Και κατά δεύτερον και πιο σημαντικό, η παρουσία του Ανδρέα Λαμπρόπουλου, μοναδικού σκόρερ στο φιλικό με τον Ρούβα. Ο Πατρινός μέσος, πέρα από το γκολ που πέτυχε, είχε πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, που πέρασε ως αλλαγή, μοιράζοντας μεταξύ άλλων πολλές ασίστ για γκολ, άσχετα αν δεν τις αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του. Ο 26χρονος βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά το σημαντικότερο για τον ίδιο και την ομάδα είναι ότι φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε για έξι μήνες εκτός δράσης. Στον ΟΦΗ ποντάρουν πολλά στον παίκτη και θα είναι ένα από τα ατού της ομάδας τη νέα σεζόν.

Sportday

Το 3-5-2 έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν. Πλέον ο Γκατούζο καλείται να «μοντάρει» την ομάδα και να «δουλέψει» πάνω σε αυτό. Κόντρα στον Ρούβα για πρώτη φορά σε όλο το καλοκαίρι, οι Κρητικοί ξεκίνησαν με τα πέντε από τα έξι μέχρι στιγμής αποκτήματα τους στο βασικό σχήμα. O Μεϊτέ ήταν ο τελευταίος στόπερ. ο Αντελέγε ο ένας εκ των άλλων δύο στα μετόπισθεν. 0 Αρτόλα ο δεξιός μηακ-χαφ. ο Ράζακ ένα «κλικ» μπροστά από τους ανασταλτικούς μέσους και ο Πετρόπουλος ο ένας εκ των δύο φορ. 0 μοναδικός που δεν ξεκίνησε ήταν ο Τζορτζ, που πάντως είναι βέβαιο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Η τοποθέτηση του Στάθη στον άξονα και η αλλαγή του συστήματος που προωθεί ο Ιταλός κόουτς. φαίνεται πως θα φέρει αρκετούς παίκτες των Κρητικών σε νέες θέσεις.
Εκτός του Στάθη, ο Κουτσιανικούλης είναι πιθανό να προωθηθεί ως δεύτερος φορ -όταν οι περιστάσεις των απαιτήσουν- ενώ και άλλοι παίκτες είναι πιθανό να παίξουν σε θέσεις που δεν μας έχουν συνηθίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook