Αισθητά βελτιωμένος ο ΟΦΗ, 4-0 τον Γιούχτα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σαφώς βελτιωμένος από την εικόνα του στα τελευταία φιλικά ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 του Γιούχτα, έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο και άφησε αισιόδοξα μηνύματα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά ο ΟΦΗ έδειξε από το πρώτο λεπτό την διάθεση του να γίνει το αφεντικό του αγώνα, ενώ παράλληλα έδειξε και αποτελεσματικότητα. Μπορεί ο Γιούχτας να απείλησε μόλις στο 2΄ όταν το σουτ του Ζαφειρίδη έφυγε άουτ, ωστόσο από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 8΄ όταν έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Στάθης γύρισε ωραία την μπάλα στον Φραγκουλάκη, ο οποίος όμως είδε το πλασέ του να περνάει άουτ.

Στο 19΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Mετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, ο Μακρής με προβολή άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Η κυριαρχία του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 34΄ ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Κουστιανικούλη, ο Φραγκουλάκης έπιασε το σουτ στην κίνησε όμως ο τερματοφύλακας του Γιούχτα απέκρουσε ενστικτωδώς.

Στο 38΄ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από σεντρα του Φραγκουλάκη, ο Πετρόπουλος έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ όταν ο Λαμπρόπουλος σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Δημαράκη. Στην συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Γιούχτα  ειπε και πάλι όχι σε σούτ του Μακρή.

Ο ΟΦΗ συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε άλλα 2 τέρματα. Ο Λαμπρόπουλος στο 69΄ έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 ήρθε μετά από συνεργασία του “νέου αίματος” της ομάδας. Στο 88΄ ο Μπολάκης συνεργάστηκε άψογα με τον Μαραθιανό και ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-0.

Το Live του αγώνα

OΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Λαμπρόπουλος, Τριποτσέρης, Μειτέ, Αντελέγιε, Μακρής, Ραζάκ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Κορτσινίδης, Ζαφειρίδης, Παπαδιός, Καραντινάκης, Κωσταντίνου, Ηλιόπουλος, Ρόβας

Στην ενδεκάδα του Γιούχτα βρίσκονται δύο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΟΦΗ καθώς Παχάκης και Παπαδίος αγωνίζονταν στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ.

Περίπου 500 άτομα βρίσκονται ένα τέταρτο πριν τη σέντρα στο Γεντί Κουλέ.

Γύρω στους 1000 φίλους του ΟΦΗ παρακολουθούν την αναμέτρηση

1΄Σέντρα στο παιχνίδι

2΄ Σουτ Ζαφειρίδη, άουτ

Με σύστημα 3-5-2 αγωνίζεται ο ΟΦΗ. Ο Δασκαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, Τριποτσέρης, Μεϊτε και Αντελέγιε είναι η τριάδα της άμυνας με τους Μακρή, Ραζάκ και Φραγκουλάκη να βρίσκονται στον χώρο του κέντρου. Κουτσιανικούλης και Στάθης αγωνίζονται στα δύο άκρα σε ρόλο μπακ-χαφ, ενώ οι Πετρόπουλος και Λαμπρόπουλος αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Στάθης γύρισε ωραία την μπάλα στον Φραγκουλάκη, ο οποίος όμως είδε το πλασέ του να περνάει άουτ

 19΄ Γκολ για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση φάουλ από τον Λαμπρόπουλο, ο Μακρής με πλασέ ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ

34΄ Σέντρα του Κουστιανικούλη, σουτ του Φραγκουλάκη στην κίνησε απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Γιούχτα.

38΄ 2-0 για τον ΟΦΗ. Μετά από σέντρα του Φραγκουλάκη, ο Πετρόπουλος έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

43΄ O Λαμπρόπουλος σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Δημαράκη. Στην συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Γιούχτα  είπε ξανά όχι σε σουτ του Μακρή.

Ημίχρονο στο παιχνίδι

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο με 5 αλλαγές από τον Γκατούζο. Δαμιανάκης, Φαζός, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης και Μαραθιανός πέρασαν στο παιχνίδι. Εκτός οι Στάθης, Τριποτσέρης, Μειτέ, Πετρόπουλος και Μακρής

55′  Σουτ του Μαραθιανού η μπάλα πέρασε άουτ.

57′ Σουτ του Ηλιόπουλου, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης.

69΄ Σέντρα Κουτσιανικούλη ο Λαμπροπούλος με κεφαλιά κάνει το 3-0

75΄ Σουτ του Μαραθιανού, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Γιούχτα

Γιαγκιόζης και Μανιδάκης πέρασαν στο παιχνίδι

80′ Σουτ του Κουτσιανικούλη, ο Χανιωτάκης έδιωξε σε κόρνερ.

82΄ Κεφαλιά του Μπολάκη, η μπάλα πέρασε άουτ

88΄ Ο Μανιδάκης συνεργάστηκε ωραία με το Μαραθιανό, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 4-0. ‘Αψογη συνεργασία από το “νέο αίμα” του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook