Πετρόπουλος: “Έτοιμοι στην πρεμιέρα” (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του στο Gentikoule o Aντώνης Πετρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος να πάρει τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο φορ του ΟΦΗ δεν μάσησε τα λόγια καθώς παραδέχθηκε πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην παραγωγή φάσεων, ωστόσο τόνισε πως το στυλ που παίζει η ομάδα της ταιριάζει και με τον καιρό θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλώντας στο Gentikoule:

Για το τι παραπάνω χρειάζεται η ομάδα ώστε να έρθει τα γκολ:

Παίξαμε καλά. Είχαμε μια-δυο φάσεις για γκολ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το στυλ που παίζουμε θεωρώ πως μας ταιριάζει. Μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετικό αυτό στον κόσμο γιατί δεν το παίζουν πολλές ομάδες, είναι λίγο πιο επιθετικό και πρέπει να παράγεις φάσεις. Μας ταιριάζει θεωρώ, το δουλεύουμε και θα έρθουν και τα γκολ και τα αποτελέσματα.


Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό:

Όπως ξέρουμε έχουμε τα  δυο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και παιχνίδι με παιχνίδι  να είμαστε καλύτερα γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να έχουμε και την στήριξη του κόσμου.

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:

Η πίεση δεν πρέπει να έχουμε. Θεωρώ πως έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα είναι συναρπαστικό. Πέφτουν φέτος πιο πολλές ομάδες και πρέπει να καθαρίσουμε γρήγορα για να μην έχουμε πρόβλημα.

Για τους στόχους του ίδιου:

Oι στόχοι μου είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα, να σκοράρω και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook