“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 20 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 20 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον Ασπρόμαυρο Τύπο με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την πεποίθηση ότι ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ θα καταφέρει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό εξέφραζαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ηρακλειώτικης ομάδας θεωρούσαν τη συμμετοχή του στο πρώτο παιγνίδι της χρονιάς δεδομένη. Πάντως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς το συγκεκριμένο ματς έχει οριστεί για το προσεχές Σάββατο. Από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προλάβει να δώσει το παρών στο παιγνίδι αυτό και ο Σίσιτς,η κατάσταση του οποίου βαίνει συνεχώς βελτιούμενη, πλην όμως ο Γκατούζο δεν πρόκειται να βιαστεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση. Στο περιθώριο των εξελίξεων αυτών σε αγωνιστικό επίπεδο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ σε συνεννόηση με τον Τζενάρο Γκατούζο κινούνται για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού προκειμένου να συμπληρωθεί το ράστερ της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει τις οδηγίες του προς τους διοικούντες την ΠΑΕ, που προσπαθούν να βρουν τη ν καλ ύτερη δυνατή λ ύση έτσι ώστε όχι απλά να συμπληρωθεί το ράστερ, αλλά να έχει στα χέρια του ο Γκατούζο λύσεις που μπορούν να υλοποιήσουν τα πλάνα του εντός του αγωνιστικού χώρου.

Sportday

Εναν ακόμη ποδοσφαιριστή αναζητούν στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, στο οργανωτικό-επιθετικό κομμάτι. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι βέβαιο ότι παρακολουθούν και την αγορά των ανέργων παικτών και θεωρούν ότι έστω την ύστατη στιγμή (10 Σεπτεμβρίου) κάτι θα έχει βρεθεί. Από κει και πέρα. μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Μεϊτέ. Τζορτζ. Σίσιτς. Ροβίθης. Οι περιπτώσεις τους δεν δείχνουν σοβαρές, αλλά προτιμότερο είναι να περιμένουμε. Τουλάχιστον, ο Αρτόλα μπήκε στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook