“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 21 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 21 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

ΦΩΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό. Ο Ιταλός τεχνικός θι περιμένει τη σημερινή προπόνηση προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας τόσο του Μεϊτέ όσο και του Σίσιτς προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Οι δύο παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες (ο Σλοβένος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα) και μένει να φανεί κατά πόσο θα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Για τον Γάλλο αμυντικό οι πιθανότητες είναι περισσότερες συγκριτικά με αυτές του συμπαίκτη του, όμως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Πάντως χθες ο Μεϊτέ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ ο Σίσιτς ακολούθησε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, εκτός πλάνων παραμένουν οι Αγριμάκης και Ροβίθης.
Γκατούζο και διοίκηση συνεχίζουν την αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού, ικανού να βοηθήσει αμέσως την ομάδα. Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών που εντάχθηκαν στο ράστερ, διοίκηση και τεχνική ηγεσία κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και το πιθανότερο είναι η όποια ενημέρωση να συνοδευτεί και με ανακοίνωση συμφωνίας. Κάτι άλλωστε που έγινε σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Sportday

Ευχάριστα ήταν τα νέα χθες για τον Τζενάρο Γκατούζο αφού Μιλιάζες και Τζορτζ τέθηκαν στη διάθεση του εν όψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο. Οι δυο τους ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ αντίθετα ο Μεϊτέ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία όπως και οι Ροβύθης και Αγριμάκης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook