“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 22 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 22 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ευχάριστα ήταν τα -«μαντάτα» που προέκυψαν στη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ για τον Τζενάρο Γκατούζο. Και αυτό γιατί τα «ερωτηματικά» αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των Σίσιτς και Μεϊτέ στην αυριανή πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ», απαντήθηκαν… καταφατικά. Αμφότεροι έβγαλαν κανονικά το χθεσινό πρωινό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών μόνο των Αγριμάκη και Ροβίθη που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. Από κει και πέρα η προετοιμασία των Κρητικών για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα. Ο Γκατούζο έδωσε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις αφού πρωταρχικός στόχος του αντιπάλου θα είναι να κρατήσει το μηδέν Και στη συνέχεια να επιτεθεί.

Sportday

Μαζί δείπνησε χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ. Την πρωτοβουλία ανέβαλε ο Τζενάρο Γκατούζο. ο οποίος μετά την προπόνηση πήρε τους παίκτες και τους συνεργάτες του και πήγαν σε ιταλικό εστιατόριο της πόλης. Το κλίμα είναι πολύ καλό στις τάξεις της ομάδας και όλοι εύχονται να ξεκινήσουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί (19:00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσαν καλωσόρισαν τον Γκατούζο στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook