“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 27 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 27 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Mίρνες Σίσιτς και τα αποτελέσματα έδειξαν τράβηγμα στον δικέφαλο, το οποίο μεταφράζεται σε δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Συνεπώς ο Σλοβέvos θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τη Βέροια στο «Γεντί Κουλέ» την 1η του Σεπτεμβρίου. Επειτα υπάρχει η ευεργετική διακοπή» για τον αγώνα της Εθνικήε με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro και το πρωτάθλημα ξεκινά πάλι στις 13-14 με τους Κρητικούς να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάστημα ο «Σίλε» θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Sportday

Χωρίς τον ΜίρνεςΣίσιτς, σε ένα ακόμα παιχνίδι θα αναγκαστεί να παραταχθεί ο ΟΦΗ, αφού ο παίκτης, που δεν αγωνίστηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό, θα χάσει και το παιχνίδι με τη Βέροια στο «Γεντί Κουλέ». Ο Σλοβένος επθετικός έχει τράβηγμα στον δικέφαλο, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, θα κάνει θεραπεία και θα μείνει εκτός για περίπου 15 μέρες. Στο παιχνίδι με τη Βέροια δεν θα αγωνιστεί ξανά ο Ροβίθης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αγριμάκης. ενώ αναμένεται η μπλε κάρτα του Κοσταρικσνού Τζορτζ.

ΦΩΣ

Ο Σλοβένος αjjj κραίος που προσπαθούσε να ανεβάσει τους ρυθμούς του για να τεθεί στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ηρακλειώτικης ομάδας είναι ότι θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την καθυστερημένη ένταξη κάποιων παικτών στο προπονητικό πρόγραμμα αναγκάζει τον Ιταλό τεχνικό να κάνει προσεκτική διαχείριση του υλικού ενόψει Βέροιας προκειμένου να μην έχει επιπλέον απώλειες. Ζητούμενο για τους ανθρώπους του ΟΦΗ αποτελεί το ζευγάρωμα στις επιτυχίες μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, προκειμένου και ψυχολογικά να ανέβουν οι παίκτες αλλά και να καταφέρει να πάρει την απόλυτη συγκομιδή σε ένα χρονικό διάστημα που είναι φανερό πως κάποιοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.
Ο Ιταλός περιμένει το διάστημα της διακοπής ώστε να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες και ειδικότερα αυτούς που καθυστέρησαν να αφιχθούν στο Ηράκλειο, έτσι ώστε να ανεβάσουν ρυθμούς και στη συνέχεια να πλησιάσουν τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Την ίδια στιγμή η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου συνεχίζει την προσπάθεια για να βρει ένα μέσο που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Πουλινάκης και Γκατούζο έχουν καθημερινές επαφές και έχουν στα χέρια τους κάποια ονόματα παικτών, όμως δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω. Το βέβαιο είναι ότι η όποια κίνηση γίνει δεν θα έχει στόχο να προστεθεί απλά ένας παίκτης στο ρόστερ αλλά θα ενισχύσει ουσιαστικά τον ΟΦΗ. Η διοίκηση εξετάζει όλες τις παραμέτρους έτσι ώστε να μην ξεφύγει από τα οικονομικά πλαίσια που έχει θέσει.
Με αφορμή όσα κυκλοφόρησαν περί υπαγωγής του ΟΦΗ στο πτωχευτικό άρθρο οι άνθρωποι της ΠΑΕ προχώρησαν σε κατηγορηματικές διαψεύσεις υποστηρίζοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς το μόνο που γίνεται είναι οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους. Λεν απέκλειαν πάντως το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί λύση, να γίνει κίνηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Οσον αφορά τα περί έλλειψης φορολογικής ενημερότητας τα άφησαν ασχολίαστα, υποστηρίζοντας πως «το μόνο που μας απασχολεί είναι το ματς με τη Βέροια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook