“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 28 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 28 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Με όνειρα θερινής νυκτός (και μάλιστα μια από αυτές τις τελευταίες με τις μεγάλες ζέστες) μοιάζουν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον ΟΦΗ να συζητάει (κρατηθείτε καλά) με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τον Εμάνουελ Φριμπονγκ. Εντάξει, όσο και να το θέλει κανείς, όση φιλία και να υπάρχει ανάμεσα στον μεγάλο Ιταλό ποδοσφαιριστή και στον Τζενάρο Γκατούζο, όσο και να βρίσκεται στο φινάλε της η καριέρα του, δεν μπορεί να γίνεται καν συζήτηση για ενδεχόμενο μετακίνησης του στο Ηράκλειο. Πόσο μάλλον όταν ακούγονται δεξιά και αριστερά οι χοροί των εκατομμυρίων που μπορεί να μην αφορούν προηγμένες ποδοσφαιρικά αγορές, αλλά οπωσδήποτε το χρήμα ρέει άφθονο. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να γίνεται λόγος για την περίπτωση Ντελ Πιέρο ©ύτε καν για εκείνη του Γκανέζου Εμάνουελ Φρίμπονγκ ο οποίος δημιουργούσε τεράστιες προσδοκίες πριν από δύο χρόνια με την Άρσεναλ, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί τον έφεραν πίσω. Για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτησή του αλλά η απάντηση του παίκτη ήταν αρνητική. Την ίδια στιγμή και σαφώς σε πιο.,, γήινες συνθήκες στον ΟΦΗ συνεχίζουν να ψάχνουν για ένα μέσο. Αν μάλιστα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται (και) στην άκρη ακόμη καλύτερα. Γκατούζο και Πουλινάκης εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουν βρει κάτι που να τους εξιτάρει και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για δημοσιότητα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συνεχίζουν την προετοιμασία για το ματς με τη Βέροια, από όπου θα λείψει και πάλι ο Σίσιτς, μιας και υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και κάνει αγώνα δρόμου να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Sportday

Μία ακόμη μεταγραφή θέλουν να κάνουν στον ΟΦΗ. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν αποκλείεται να είναι ο Εμμάνουελ Φρίμπονγκ! Ο Γκανέζος μέσος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ των Αγγλων που θέλουν τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει πρόταση. Συγκεκριμένα, ανέγραψε στο twitter: «Δεν έχω απορρίψει το ενδεχόμενο να δουλέψω μαζί με τον Τζενάρο Γκατούζο. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να με κάνει να βελτιωθώ στη θέση που αγωνίζομαι. Υπάρχουν τρεις, τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και θα αποφασίσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Goal

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ήταν ικανό να προκαλέσει τεράστιο ντόρο και ειδικά στο Ηράκλειο, pias και ο IxaAos συνδέθηκε με τον ΟΦΗ. Η πληροφορία πως ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον συμπατριώτη του (οι δυο tous συνδέονται με στενή φιλία) «έσκασε» χθες το πρωί, ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη επικοινωνία μεταξύ των δύο Ιταλών (τα λένε αρκετά συχνά μέσω τηλεφώνου), ο τεχνικός των Κρητικών σε μια κουβέντα με τον Ντελ Πιέρο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του τελευταίου, μεταξύ σοβαρού και αστείου του πρότεινε ο ΟΦΗ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Προοπτική που τη συγκεκριμένη στιγμή μοιάζει «όνειρο θερινής νυκτός» και φυσικά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Αξίζει να σημειωθεί ncos ο 39xpovos πλέον Ντελ Πιέρο έχει πρόταση από την Ινδία ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και από την Ουγγαρία (Χόνβεντ) ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνον η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι ικανή να δώσει «σάρκα και οστά» στην κορυφαία μεταγραφική κίνηση στην ιστορία των «μελανόλευκων». Σε μια προσιτή περίπτωση, ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Γκανέζου με αγγλικό διαβατήριο Εμάνουελ Φρίμπονγκ. Δημοσιεύματα από την Αγγλία, χθες έκαναν λόγο για αρνητική απάντηση από πλευράς του Φρίμπονγκ, ωστόσο αργότερα ο ίδιος με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter διέψευσε ότι έχει «κλείσει την πόρτα» στους Κρητικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook