Με οδηγό την εικόνα της πρεμιέρας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Βέροια και ο Γκατούζο έχει ως οδηγό την εικόνα κόντρα στους Αγρινιώτες.

Με μοναδικό στόχο το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ περιμένει την Βέροια για να την κερδίσει και παράλληλα να ξεκίνησει με την απόλυτη εκμετάλλευση της έδρας του. Γιατί το πιο σημαντικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ θα είναι να κριθεί αποτελεσματικός στα εντός έδρας παιχνίδια του ώστε στην συνέχεια να δείξει πως μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική χρονιά από ότι τις προηγούμενες.

Αυτό που λένε στον ΟΦΗ είναι ότι το ματς με την Βέροια θα είναι – ενδεχομένως – πιο δύσκολο από ότι αυτό με τον Παναιτωλικό. Και ο λόγος είναι ότι η Βέροια έδειξε πολύ καλή εικόνα (ειδικά μεσοεπιθετικά) στην πρεμιέρα με την Ξάνθη και κατά συνέπεια εγκυμονεί κινδύνους για την άμυνα του ΟΦΗ. Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στην Βέροια και μέσα από τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα γίνουν γνωστά και τα πλάνα του για τον τρόπο εγκλωβισμού της ομάδας από την Μακεδονία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook